icon

Pomôžme Sabine zbaviť sa bolesti a začať žiť naplno

sabink199
Dnes o 16:16

Ahojte,
dlho som váhala, či sem napíšem, ale momentálne už naozaj neviem, na koho sa obrátiť.

Už dlhší čas žijem s každodennou bolesťou, ktorá mi výrazne ovplyvňuje bežný život. Nie je to len občasné nepohodlie, ale niečo, čo ma sprevádza každý deň a berie mi energiu aj možnosť fungovať normálne.

Lekári mi odporučili liečbu, ktorá by mi mohla pomôcť, no bohužiaľ mi ju zdravotná poisťovňa neschválila. Snažila som sa hľadať rôzne možnosti, ale momentálne si ju sama nedokážem zaplatiť.

Preto som sa rozhodla skúsiť aj túto cestu a založila som zbierku na Donio.

Ak by si niekto našiel chvíľku prečítať si môj príbeh alebo ho aspoň zdieľať, budem veľmi vďačná. Každé euro alebo aj obyčajné zdieľanie mi môže pomôcť o krok bližšie k normálnemu životu bez bolesti.

Strana
z3
anonym_565322
Dnes o 17:34
@barborienka2001

@sabink199 Ano schvália, v ďalšej diskusii píšu dve baby že dostali 18 či 20 tisíc na účet eur a každý mesiac maju okolo 750 eur ID tak neklam prosím ťa a keď naozaj nemáš tak si ho výbav máš na to nárok

@barborienka2001 už si ho nevybavi, neskoro začala. Je stara

barborienka2001
Dnes o 17:35
@anonym_565322

@anonym_27676e kks ze dalsia! Ako kto ešte nemá ID na hlavu, nech sa hlási u súdruha zincicu.
Normálne rozmyslam, ze mojim poviem, že majú veľký nos po fotrovi, ze majú z toho depresiu. A podme psychosovi a o par rokov pekne ID.

@anonym_565322 tak bohužiaľ ID dôchodky sa rozdávajú jedna radosť Aj 18-20 tisíc na účet a plus 780 eur každý mesiac ..ja za to nemôžem

sabink199
autor
Dnes o 17:39
@anonym_d7a23c

@anonym_786b58 Nepodporujem klamstva...

@anonym_d7a23c ja mam svedomie naštastie čisté, ale vám neprajem aj tak nič zlé len všetko dobre… majte sa pekne

sabink199
autor
Dnes o 17:40
@barborienka2001

@sabink199 povedz pravdu asi máš polovičny ID len už nejakú pôžičku na ňom máš preto nemôžeš brať ďalšiu ...

@barborienka2001 bohužial nemam iD… 🙃🤷🏻‍♀️ a ani žiadnu pôžičku,

anonym_5b667b
Dnes o 17:42

@sabink199 nic v zlom ale schudnut by trebalo. Aj bolesti chrbta by sa zmiernili

anonym_d7a23c
Dnes o 17:43
@sabink199

@anonym_d7a23c ja mam svedomie naštastie čisté, ale vám neprajem aj tak nič zlé len všetko dobre… majte sa pekne

@sabink199 Ja som ti tiez nic zle nepriala. Len, aby si sa naozaj vzchopila. Si dospela zena. Treba chodit do prace. A zarobit si.

lienka.7
Dnes o 17:52
@sabink199

@sabink199 keby si za tie 2 roky co si bola doma si si odložila 100€ mesacne, mas po probléme. A aspoň čo ja viem, operáciu ti prečo zamietli? Nedali ti podmienku schudnúť? A to ta teraz nechcem urážať. Ale viem, vysoké BMI je jednou z pričiň, kedy povedia nie.

anonym_31c66a
Dnes o 17:57
@sabink199

@sabink199 nemáš? No vidíš. Tak ti nič nie je. Neodrbavaj.

anonym_31c66a
Dnes o 18:21

No už tu nemá účet naša klamarka

anonym_31c66a
Dnes o 18:25

Ináč ja ľutujem toho koňa

lienka.7
Dnes o 18:36
@anonym_31c66a

Ináč ja ľutujem toho koňa

@anonym_31c66a ja ľutujem to, ze na doniu zverejnia naozaj všetko.
A potom ľudia, čo pomoc a reálne potrebujú, tak majú smolu. Lebo je tam banda podvodníkov. Kopec mladých ľudí namiesto toho, aby šlo robit tam tam pýta peniaze. Niečo otrasne, fakt.

anonym_140531
Dnes o 18:36

@sabink199 Ja byť na tvojom mieste, začala by som to riešiť cez lekárov a zdr.poistovnu

anonym_8dba1f
Dnes o 18:45

Autorka uz nie je, ake urcite cita dakej.

Toto je uase len Donio blud a natahovanie ruky po zobrani. Mlada baba ma od detstva bolesti chrbta z dovodu velkych prs!

To uz sa stava sportovou disciplinou toto zakladanie zbierok. Samozrejme citove vydieranie s maminkou chuderkou a tatinkom chudacikom, k tomu par uslzenych fotiek.
Fotky tvoje take nijake, odrb velkosti tvojej podprsenky

patrike
Dnes o 19:20

Nesie to tu zase znaky ak nie vyslovene podvodu, tak aspon neuvedenia uplnej pravdy. Vratane zmazania konta autorkou.
Ak by realne mala take vazne diagnozy a lekarske nalezy, tak neverim, ze by poistovna odmietla hradit zakrok. v principe je to rovnaka situacia ako s krivym nosom, ked je operacia kvoli zlemu dychaniu preplatena. Rovnako kozne znamienko s podozrenim na rakovinu.
Tu mozno bola poziadavka vopred schudnut ... este mam podozrenie, ci to nie je ta ista, ktora sa citi nepritazliva, chce vztah a ma aj nieco so zubami ...

patrike
Dnes o 19:21
@anonym_8dba1f

Autorka uz nie je, ake urcite cita dakej.

Toto je uase len Donio blud a natahovanie ruky po zobrani. Mlada baba ma od detstva bolesti chrbta z dovodu velkych prs!

To uz sa stava sportovou disciplinou toto zakladanie zbierok. Samozrejme citove vydieranie s maminkou chuderkou a tatinkom chudacikom, k tomu par uslzenych fotiek.
Fotky tvoje take nijake, odrb velkosti tvojej podprsenky

@anonym_8dba1f Bolesti chrbta z velkych prs ano, moze byt, ale staci nalez z ortopedie a zakrok plati poistovna.

anonym_78fcb2
Dnes o 19:23

Už s každým prdom bežia ľudia na donio

anonym_78fcb2
Dnes o 19:24
@patrike

Nesie to tu zase znaky ak nie vyslovene podvodu, tak aspon neuvedenia uplnej pravdy. Vratane zmazania konta autorkou.
Ak by realne mala take vazne diagnozy a lekarske nalezy, tak neverim, ze by poistovna odmietla hradit zakrok. v principe je to rovnaka situacia ako s krivym nosom, ked je operacia kvoli zlemu dychaniu preplatena. Rovnako kozne znamienko s podozrenim na rakovinu.
Tu mozno bola poziadavka vopred schudnut ... este mam podozrenie, ci to nie je ta ista, ktora sa citi nepritazliva, chce vztah a ma aj nieco so zubami ...

@patrike celý fb zaspamovala

anonym_8dba1f
Dnes o 19:26
@patrike

@anonym_8dba1f Bolesti chrbta z velkych prs ano, moze byt, ale staci nalez z ortopedie a zakrok plati poistovna.

@patrike ale nie od detstva. Mozno tak od puberty...

Popisane ako keby ju sli vynasat dverami s nohami napred... podla tej fotky na koni a ako vedie kona, zase az take velke tie prsia sa mi nezdaju... aspon nie v pomere k proporciam celeho tela. Autorka sa ale isla lutovat inde a par dobrakov uz prispelo... rozum sa mi zastavuje na co vsetko naivni dobraci poslu peniaze...

sisska96
Dnes o 19:27

Autorka už nemá učet, Pravdepodobne podvod

anonym_947fc4
Dnes o 19:29
@anonym_8dba1f

@patrike ale nie od detstva. Mozno tak od puberty...

Popisane ako keby ju sli vynasat dverami s nohami napred... podla tej fotky na koni a ako vedie kona, zase az take velke tie prsia sa mi nezdaju... aspon nie v pomere k proporciam celeho tela. Autorka sa ale isla lutovat inde a par dobrakov uz prispelo... rozum sa mi zastavuje na co vsetko naivni dobraci poslu peniaze...

@anonym_8dba1f Podla mna, keby schudla, zmensili by sa aj prsia trochu a operacia by nebola potrebna. Ved pre nic za nic jej tu operaciu neodmietli. Akoze videla som ovela vacsie prsia uz.

anonym_b74f7d
Dnes o 20:10

@sabink199 moja chod do roboty, zarob si a nežobri, na donio je uz inak vela povalacov co len opakovane zobru aby jednoducho nemuseli pracovat, vela vymyslenych "dojimavych" pribehov ako tvoj a nakoniec potom ziskane peniaze skoncia tak ze si kupis najnovsi iPhone, hry a ine nezmysli.

Pamätam si rovnako pribehy manzeliek vojakov a policajtov, mali velku rodinu ale žobrali uz rovno na pohreb, potom na hypoteku na ktoru si zobrali luxusny dom a este na bezne denne vydavky, akoze fakt ze nedisponuju financnou gramotnostou este automaticky neznamena ze ich mame pravidelne zivit z nasich penazi, sup manzelky do roboty a makať!

anonym_f316c0
Dnes o 20:23

Moja kamoska ma neter v bdelej kome maju zbierku na Donio, chodia na rehabky a nejaky sef im tam pri prosbe o posunutie ich pribehu na popredne miesta povedal, ze uz im Donio dost pomohlo. Vsade su rovni a rovnejsi.

svetlonos
Dnes o 20:29

A veď v pohode 🙂 Nedávno tu chalan chcel prispievať na nájom aby sa osamostatnil. Introvert s depresiami, Youtuber...Tak prečo nie mladá slečna na op pŕs? Na Tom donio je toľko kravin. Radšej by sa tam kľudne mohli podporovať matky viacerých deti s postihnutím, nech sa im pozbiera na dovolenku. Tu by si po rokoch viac než zaslúžili. Pokiaľ tam môžu žiadať takýto ľudia, tak tie matky by tiež mohli. Aké tie by to ani nenapadlo, žiaľ.

anonym_31c66a
Dnes o 21:23
@lienka.7

@anonym_31c66a ja ľutujem to, ze na doniu zverejnia naozaj všetko.
A potom ľudia, čo pomoc a reálne potrebujú, tak majú smolu. Lebo je tam banda podvodníkov. Kopec mladých ľudí namiesto toho, aby šlo robit tam tam pýta peniaze. Niečo otrasne, fakt.

@lienka.7 presne tak. 🤨

Strana
z3