icon

Pomôžme Silvinke získať nový úsmev

zuzkna22
31. aug 2024

Silvinka má pokazené zuby aj vďaka profylaxii, ktorú berie od narodenia . Lieky jej síce pomáhajú, aby nemala zápaly obličky a močových ciest veľmi často. Napriek tomu to má s obličkami ťažké. Keďže Silvinka je veselé dievča, napriek handicapu, rada by sa usmievala, ibaže chýbajú jej už predné zuby a tak je to pre ňu nepríjemné. Chcem Vás pekne poprosiť v jej mene o pomoc pri naplnení jej výzvy. Ďakujeme
https://www.ludialudom.sk/vyzvy/16565 .

sissy27
31. aug 2024

@zuzkna22 aspon nieco malo ❤️

zuzkna22
autor
31. aug 2024

@sissy27 ĎAKUJEME❤

alkoholik
1. sep 2024

Dobry den ja tomu fakt nerozumiem. Preco ste ludia taki nezodpoveni a nerozmyslate vopred a az potom ked ste uz v srackach? Pani mala 2 deti jedno z toho postihnute a idem si urobit dalsie 2???

sky19
1. sep 2024

@alkoholik diagnózy sa môžu objavovať a nakopiť aj postupom času, najmä pri deťoch s jej diagnózou. Nemusela ich mať od začiatku. Nabudúce si to prosím skúste overiť pred tým, ako sa začnete na ľudí takto osočovať. Prajem vám pekný zvyšok nedele

sissy27
1. sep 2024

@alkoholik ja dufam, ze ty si impotent a v zivote nikdy sa nerozmnozis, lebo takych ako si ty fakt tento svet nepotrebuje.

alkoholik
1. sep 2024

@sissy27 Aj vam peknu nedelu. Zial ale nepotesim vas...😂👍

alkoholik
1. sep 2024

@sky19 Nikoho neosocujem. V popise je napisane sa uz narodila tak. Takze to nieje ziskanie casom. To by bolo samozrejme ine.

brona235
1. sep 2024

@sky19 narodila sa s razstepom chrbtice.takze ziadne dg. co sa casom prejavia. Vedela, ze ma postihnute dieta. Suhlasim s @alkoholik .

zuzkna22
autor
3. sep 2024

Pán @alkoholik : Dôvod - nie nezodpovednosť, ale žiaľ , zdravotná nekompatibilita a nevlastním krištáľovú guľu, aby som vedela, koľko detí sa mi na jeden šup narodí (aj mladšie deti sú dvojičky)

alkoholik
3. sep 2024

@zuzkna22 Boze toto je pohlad ... Co ma gula spolocne stym? Narodia sa mi dvojicky 1 postihnute (50%) uspesnost. Preto to skusim esteraz??? A lala zase 50%.
Co ine ako nezodpovednost to moze byt?