icon

.

baralol
21. feb 2026

Pomoc pre moje deti ,prosím zlých názorov prečo a že koľko mám detí si odpustite prosím 🙏

Priatelia, ani neviete, akú mám radosť! O našom príbehu dnes napísali aj Dobré noviny aj Nový Čas. Je to pre mňa a mojich šesť detí obrovská nádej, že po tom všetkom zlom nás čaká bezpečný domov. 🏠 Vďaka vašej neskutočnej dobrote verím, že sa nám podarí dosiahnuť cieľ.
❤️ DARUJTE hoc aj malú sumu priamo tu:
https://donio.sk/pomozme-mame-v-nudzi
🔁 ZDIEĽAJTE tento príspevok, aby sa dostal k ďalším dobrým ľuďom.
„Neodišla som kvôli sebe, ale kvôli mojim deťom. Aby už nikdy nemuseli vyrastať v strachu.“ 💔
Prečítajte si náš príbeh v médiách:
👉 Dobré noviny:
https://www.dobrenoviny.sk/c/226690/nasla-silu-...
👉 Nový Čas:
https://www.cas.sk/tip-od-vas/mama-6-deti-petra...
Ďakujeme, že nám pomáhate začať odznova. Ste úžasní! ❤️

Strana
z6
alguno
Včera o 11:28
@anonym_c5f86e

@sandra49 ked to nahlasil asi to bude jej muz,moze to teda uviest na pravu mieru.
@alguno ze???

@anonym_c5f86e som žena, to za prvé.
Nahlásila som to, pretože je to podvod.
Prečo si nepýta peniaze od milionárov, ale od nás slušných pracujúcich ľudí, ktorí ledva vyžijú?

alguno
Včera o 11:31
@sandra49

@alguno a ty si jej bývalý muž? Ci čo ťa to tak rozčuľuje? 🙂 mal by si sa ísť odvzdušnovat na nejaké chlapske fórum.

@sandra49 Keď ju tak obhajuješ, pošli jej aj za nás všetky peniaze čo máš!

anonym_b64a72
Včera o 12:26
@alguno

Prečo modrykonik.sk nevymaže tento príspevok ako porušenie?! Veď je to podvod na ľudí! Preto autorka nazvala tento príspevok len bodkou, aby to nebolo tak podozrivé.

@alguno tu nemusí lebo ľudia prečítajú čo je zač ale na FB sa takýto šíria ako mor s heslom buď navaľ alebo čuš

huxy
Včera o 13:16
@anonym_6530cc

Boze fuj,je mi zle z takychto ludi,co zneuzivaju dobrotu druhych. Mas viac penazi zo zbierok ako ja s muzom poctivo nasetrene za roky prace a nehanbis sa pytat dalsie. Narobila si si deti,tak sa staraj! A vysvetli im,ze kedze ich je tolko,tak sa musia uskromnit,ked tie peniaze dochadzaju. Urcite im cudzi ludia nebudu platit skoly,kruzky,skoly v prirode,lyziarske a pod.

@anonym_6530cc a vieš čo je smiešne? Že som vedela, ze je to podvod a ešte som tu bola ja za hnusnú

kattrin5
Včera o 13:43
@huxy

@anonym_6530cc a vieš čo je smiešne? Že som vedela, ze je to podvod a ešte som tu bola ja za hnusnú

@huxy Ja len nechapem tie organizacie ze nechaju ludi takto stale vytvarat zbierky, tam nieje ziadne obmedzenie?

huxy
Včera o 14:35
@kattrin5

@huxy Ja len nechapem tie organizacie ze nechaju ludi takto stale vytvarat zbierky, tam nieje ziadne obmedzenie?

@kattrin5 netuším ako to funguje, ani ako to overujú. Ale očividne nedostatočne.

zuzana76
Včera o 17:20

@anonym_ad0b39 ale tato vyzva bola z roku 2018, ten syncek to je ten starsi na foto a uz zoperovany, ja ju neobhajujem, ano, vyzbierala zhruba 10 000 - 15 000eur, co ale pri starostlivosti o 6 deti za tolke roky nic, plus ze je na ne sama, tak to je kvapka v mori. Zit sa z toho urcite neda, je to len take prilepsenie. Samozrejme ani ja neprispievam, len teda si myslim, ze situacia v rodine nie je priazniva.

anonym_de526d
Včera o 19:59
@anonym_b64a72

@sandra49 🤣🤣🤣🤣🤣 akože fakt? Človek znásilnovany celé roky by vyzeral trošku ináč.. toto sú tie typy ja nič,ja muzikant nemám nikoho a deti mi nosí bocian.,hádam je svojprávna a guľu nemá len na to aby jej nepršalo do krku.
No neviem, ešte aby nebol schovaný kdesi aj ocinko, vyzerá moc dobre a celkom spokojne

@anonym_b64a72
Jasne ze vyzera spokojne, ked konecne ma pokoj. Pokial mas stale pochybnosti, ze v rodine bolo zle, pozri fotky este raz a nie len ju.

Strana
z6