Teplo pre Ukrajinu
To je ako možné?
Včera bol stav cez 1 700 000 e
https://donio.sk/teplo-pre-ukrajinu
Že týmto zbierkam ešte niekto verí. A ešte k tomu pre Ukrajinu. 😀Určite sa to tam dostane. 😉
Tato stranka ojebava,ved kolke zeny tam maju zbierky,co ojebavaju tiez.Nic nepreveruju,takze tu si budu hadzat cisla,len aby ludi takto nahuckali.
A je naozaj smutne,ze deticky,co potrebuju na liecbu tak sa im ludia vyzbieraju par eur.
Pretoze sa ludia hanbia za premiera a to, do akej medzinarodnej hanby nas stavia. Ja som poslala, ludia okolo mna tiez.
@anonym_autor super propagácia, idem hneď poslať! 😉 To je taky protipól k tej hanbe a zlu, ktorú nam robia vlastizradcovia.
Že týmto zbierkam ešte niekto verí. A ešte k tomu pre Ukrajinu. 😀Určite sa to tam dostane. 😉
@anonym_beb35c Tieto zbierky nevedieť či sa dostanú tam kde by mali, na UA je neprehľadná situácia a korupcia.
@anonym_beb35c pýtam sa,ako je možné, že včera tam svietila väčšia suma ako dnes.
Vidíš niekde, že píšem niečo iné?
@anonym_beb35c Tieto zbierky nevedieť či sa dostanú tam kde by mali, na UA je neprehľadná situácia a korupcia.
@petronelag ... Veľmi o tom pochybujem
@anonym_beb35c pýtam sa,ako je možné, že včera tam svietila väčšia suma ako dnes.
Vidíš niekde, že píšem niečo iné?
@anonym_autor ... Skús porozmýšľať.
@anonym_autor ... Skús porozmýšľať.
@anonym_beb35c najskôr rozmýšľaj sama a až potom píš čo majú druhý robiť
autorka to sa vážne pýtaš nás kde sa stratili eurá? Však nie sme stopovacie psy. To by si mala napísať na stránku kde sa robí zbierka .
Tato stranka ojebava,ved kolke zeny tam maju zbierky,co ojebavaju tiez.Nic nepreveruju,takze tu si budu hadzat cisla,len aby ludi takto nahuckali.
A je naozaj smutne,ze deticky,co potrebuju na liecbu tak sa im ludia vyzbieraju par eur.
@anonym_30803a fakt klamú? Lebo som si myslel, že to je seriózna stránka. Napíš viac
@anonym_30803a fakt klamú? Lebo som si myslel, že to je seriózna stránka. Napíš viac
@anonym_9cdfd7 no ved uz tu boli min.2 zeny,co tam mali zbierky a tu ich baby odhalili.Ako ich potom kontroluju??
ktovie kde tie peniaze realne skoncia
ktovie kde tie peniaze realne skoncia
@anonym_1767a2 do tej skorumpovanej krajiny, opileckej (skoro celá zssr) by som nič neposielala. Nič nás tu v Európe dobre nečaká...
Bed to sme aj my.

🤣🤣🤣🤣🤣