icon

Unikátna detská knižka ožíva aj na obrazovke. Podporte jej vydanie

anebublinka
2. okt 2025

Dobrý deň,

som autorka pripravovanej detskej knižky Tisíc padáčikov.
Je to unikátna knižka, ktorá bude vydaná v dvoch verziách v tlačenej a digitálnej. Digitálna verzia umožnila, aby nádherné akvarelové ilustrácie od Janky Tonkovičovej doslova ožili na displeji tabletu alebo mobilu.

Knižka je tesne pred dokončením a vy môžete podporiť jej vydanie kúpou v predpredaji, darovaním škôlke alebo malým príspevkom.

Pozrite na stránku Donio a vyberte si jednu z odmien:
https://donio.sk/tisic-padacikov

Ďakujem.
S pozdravom,
Anežka Benčeková Palacková
autorka knihy Tisíc padáčikov

Unikátna detská knižka ožíva aj na obrazovke. Podporte jej vydanieUnikátna detská knižka ožíva aj na obrazovke. Podporte jej vydanieUnikátna detská knižka ožíva aj na obrazovke. Podporte jej vydanieUnikátna detská knižka ožíva aj na obrazovke. Podporte jej vydanie
anonym_d65f73
2. okt 2025

Fandim vam, tiez som financovala basnickovu knizku pomocou donio, aj ked nesla na predaj, ale darovanie detom. Za mna len taka pripomienka - naozaj 150€ za besedu v skolke? Mne sa to zda celkom premrstena suma. Ja by som to brala ako peknu moznost prezentacie knizky a chodila zdarma, ale to som ja.

anebublinka
autor
2. okt 2025
@anonym_d65f73

Fandim vam, tiez som financovala basnickovu knizku pomocou donio, aj ked nesla na predaj, ale darovanie detom. Za mna len taka pripomienka - naozaj 150€ za besedu v skolke? Mne sa to zda celkom premrstena suma. Ja by som to brala ako peknu moznost prezentacie knizky a chodila zdarma, ale to som ja.

@anonym_d65f73 Dobrý deň, ďakujem že nám fandíte. Myslím, že Vás zmiatol názov odmeny. Beseda v škôlke je za 100 EUR a to preto, že škôlka okrem besedy dostane knihy aj digitálnu verziu pre interaktívne tabule. Odmena za 150 Eur je za Krst knihy v škôlke, zase knihy a digitálna verzia + niečo pre deti a cestovné náklady. Besedy sme zaradili do odmien, aby mohli ľudia aj takto podporiť našu knihu. Je možnosť aj kúpiť si jednu knižku v predpredaji. Po vydaní knižky budeme určite robiť aj ďalšie besedy po škôlkach a knižniciach. Verím, že sa Vám naša knižka páči.

anonym_28659e
2. okt 2025

Ja by som si chcela knihu kupit. Aka bude cena?

anebublinka
autor
2. okt 2025
@anonym_28659e

Ja by som si chcela knihu kupit. Aka bude cena?

@anonym_28659e tlačenú aj digitálnu knižku si môžete kúpiť v predpredaji cez Donio. V odmenách hľadajte typ knižky, ktorý preferujete. Ďakujem ❤