Unikátna detská knižka ožíva aj na obrazovke. Podporte jej vydanie
Dobrý deň,
som autorka pripravovanej detskej knižky Tisíc padáčikov.
Je to unikátna knižka, ktorá bude vydaná v dvoch verziách v tlačenej a digitálnej. Digitálna verzia umožnila, aby nádherné akvarelové ilustrácie od Janky Tonkovičovej doslova ožili na displeji tabletu alebo mobilu.
Knižka je tesne pred dokončením a vy môžete podporiť jej vydanie kúpou v predpredaji, darovaním škôlke alebo malým príspevkom.
Pozrite na stránku Donio a vyberte si jednu z odmien:
https://donio.sk/tisic-padacikov
Ďakujem.
S pozdravom,
Anežka Benčeková Palacková
autorka knihy Tisíc padáčikov

Fandim vam, tiez som financovala basnickovu knizku pomocou donio, aj ked nesla na predaj, ale darovanie detom. Za mna len taka pripomienka - naozaj 150€ za besedu v skolke? Mne sa to zda celkom premrstena suma. Ja by som to brala ako peknu moznost prezentacie knizky a chodila zdarma, ale to som ja.
@anonym_d65f73 Dobrý deň, ďakujem že nám fandíte. Myslím, že Vás zmiatol názov odmeny. Beseda v škôlke je za 100 EUR a to preto, že škôlka okrem besedy dostane knihy aj digitálnu verziu pre interaktívne tabule. Odmena za 150 Eur je za Krst knihy v škôlke, zase knihy a digitálna verzia + niečo pre deti a cestovné náklady. Besedy sme zaradili do odmien, aby mohli ľudia aj takto podporiť našu knihu. Je možnosť aj kúpiť si jednu knižku v predpredaji. Po vydaní knižky budeme určite robiť aj ďalšie besedy po škôlkach a knižniciach. Verím, že sa Vám naša knižka páči.
Ja by som si chcela knihu kupit. Aka bude cena?
Ja by som si chcela knihu kupit. Aka bude cena?
@anonym_28659e tlačenú aj digitálnu knižku si môžete kúpiť v predpredaji cez Donio. V odmenách hľadajte typ knižky, ktorý preferujete. Ďakujem ❤

Fandim vam, tiez som financovala basnickovu knizku pomocou donio, aj ked nesla na predaj, ale darovanie detom. Za mna len taka pripomienka - naozaj 150€ za besedu v skolke? Mne sa to zda celkom premrstena suma. Ja by som to brala ako peknu moznost prezentacie knizky a chodila zdarma, ale to som ja.