Aká pokuta hrozí za vyhodenie smetí na ulicu?
Vyhodili sme smeti pred prevadzkou, zaznam dali na policiu a mame na krku trestne oznamenie, aka pokuta nam hrozi?
@spolocenskesatynela dúfam,že dosť vysoká,aby ste sa poučili a pochopili,že odpadky patria do koša a nie na ulicu.
Ku kosu, samozrejme mimo bydliska
Ku kosu, samozrejme mimo bydliska
@spolocenskesatynela
33€ je max. v blokovom konaní.
Vau... tak tento stat vie, ked chce😂vas spokutuje za 2 mesce a v Hurbanove si neporadi s 2m vysokym slojom, z ktoreho lezu hlodavci🐁🐁🐁🐁🐁🐁 a zltacky💥
@ahhola k tomu by som sa aj vyjadrila,ale v tom lepšom prípade by ma len zablokovali.
@spolocenskesatynela niekolko krat som dala smeti ku kosu nie don,ked bolo nalozene kopcom, akoze za co vas chcu pokutovat? Kose boli preplnene? Ci ste boli lenivi otvorit dekel?
@ahhola k tomu by som sa aj vyjadrila,ale v tom lepšom prípade by ma len zablokovali.
@lenkasarka daj❗😅
@spolocenskesatynela niekolko krat som dala smeti ku kosu nie don,ked bolo nalozene kopcom, akoze za co vas chcu pokutovat? Kose boli preplnene? Ci ste boli lenivi otvorit dekel?
@eeffka vyhadzovať svoj odpad niekde pri cudzom koši tiež není ok
@ahhola to nechci fakt nie.
@lenkasarka si z okolia toho ukazu, ci len tak globalne si chcela,... ja som stala roky pri Oskarovi z Druzstevnej v MA a prezila som...😅...aj ked fb sa tiez vyvyja v cenzure, ze bolsevik len ticho zavidi...
Menej ako 50€ určite
@lenkasarka si z okolia toho ukazu, ci len tak globalne si chcela,... ja som stala roky pri Oskarovi z Druzstevnej v MA a prezila som...😅...aj ked fb sa tiez vyvyja v cenzure, ze bolsevik len ticho zavidi...
@ahhola globálne. Čo sa týka Oskara veľmi som mu drzala palce a sledovala tento nekonečný boj v jeho neprospech,žiaľ. Dodnes to neviem pochopiť a neviem si predstaviť čo s otcom prežívali a pomoc žiadna. Môj názor ne nepublikovatelny,keďže internet nieje tak anonymný,akoby si bol jeden myslel. No a trestne stíhanie na hlavu mi netreba. Fb nemám. Ja v blízkom okoli nemám take inferno,nastastie. Ale súcitim so všetkými ktorí žijú v blízkosti .. ( ďalej sa nevyjadrím) preto má udivuje,že aj človek čo vyrastal v nejakej normálnej rodine drbne odpadky kade tade.
@xena0 neviem o com sa presne bavime, ale v meste pri blokoch nie su mije/tvoje kose, kludne mozes dat aj na inom sidlisku
@eeffka pokiaľ na sídlisku bývaš ok, ale aspoň teda v našom meste není ok ak pristaví auto a vyberie vrecia odpadu a ide ich vyhadzovať do kontajnerov pokiaľ na danom sídlisku nebýva
@xena0 neviem o com sa presne bavime, ale v meste pri blokoch nie su mije/tvoje kose, kludne mozes dat aj na inom sidlisku
@eeffka v meste na sídlisku má každý vchod svoje smetné koše, takže nie, nemôžeš hádzať odpadky kade tade a tobôž pristaviť auto a vysypať tam celý kufor. Veď každý by mal platiť za odvoz svojich smeti
@eeffka v meste na sídlisku má každý vchod svoje smetné koše, takže nie, nemôžeš hádzať odpadky kade tade a tobôž pristaviť auto a vysypať tam celý kufor. Veď každý by mal platiť za odvoz svojich smeti
@luliu neviem odkial ste ale v ke mozem sypat smeti kdekolvek, dokonca aj ked su pristavene velkokapacitne kontajnery, mile tety nahlasili cudzich ze im tam sypu na mesrku policiu, cudzi boli tiez kosicania a je to ok.
@luliu v brqtislave ma kazdy vchod svoj smetak? 👀 klobuk dole, my mame na sidlisku tak 2 bedne velke na 4-6 vchodov
@eeffka pokiaľ na sídlisku bývaš ok, ale aspoň teda v našom meste není ok ak pristaví auto a vyberie vrecia odpadu a ide ich vyhadzovať do kontajnerov pokiaľ na danom sídlisku nebýva
@xena0 platí sa iba za komunál.Za triedený odpad sa neplatí,takže áno,môžeš kdekoľvek pristaviť auto a vysypať TRIEDENÝ odpad
To bude problemaj v tom, ze sa ludia nezbavuju odpadu priebezne, ake narazovo, vypratava spajzu a zaplni cely kont. svojim sklom. Tak si idem s igelitkou skla a vsetko plne, zoberiem naspat. Ini to tam nechaju, teen porozbijaju, nenavidim tuto darebnost, zobrat naspat. Videla som deculo krvacat, ked padlo na kus skla. Ignoranti vsade. ❗
@spolocenskesatynela 10€ dávajú 🤣 tiež som dostala

@spolocenskesatynela Pravdepodobne to bude vyhodnotené ako nejaký priestupok, nemyslím, že by išlo o trestný čin. A v priestupkovom konaní bude pokuta podľa toho, o aký priestupok pôjde.
Ale môže to byť posúdené aj ako porušenie zákona o odpadoch, tam sú pokuty vyššie, dosahujú desaťtisíce €.
Takže dopredu ti nikto nepovie, aká je maximálna pokuta.