icon

Aké sú pravidlá pri PN, keď idem na ošetrenie k zubárovi?

marysuans
24. feb 2025

ahojte,som na PN-ke. chcem sa opytat,ako to je s navstevou lekarou pocas PN. Viem, ze to nie je problem, ked to budem vediet spätne zdokladovat,ze som bola u lekara, keby prisla kontrola zo socialky. Ale plati to aj v pripade,ze idem na bezne osetrenie k zubarovi?

sweet20
24. feb 2025

@marysuans ano.. musis mat potvrdenie a vsetky si odkladat v pripade kontroly

marysuans
autor
24. feb 2025

@sweet20 aj od zubára to platí?

pribinak
24. feb 2025

@marysuans áno, aj zubar je lekár.

lienka.7
24. feb 2025

@marysuans závisí od diagnózy. Pokial mas chrípku, mas sa doma liečiť a nie to roznasat ďalej.
A čo sa týka prípadných potvrdení, ono časom to bude určite tak, ze SP si aj sama overí, či a kedy si vlastne bola u toho lekára (myslím casovo). Keďže je presny časový zaznam v e-health.

marysuans
autor
24. feb 2025

nemam chripku. idem na operaciu. ale ono je to trosku aj individualne, nie? vsak kolkokrat cakam na vysetrenie aj dve hodiny. ale cas v zazname sa potom moze lisit,nie? lebo to inak nevychadza.

dadka1997
24. feb 2025

@marysuans musis mat potvrdenie, že si u daného lekara bola

pribinak
24. feb 2025

@marysuans ale čo robíš dramu? Však každému je jasne, že k lekárovi sa musíš nejak dopraviť a aj prísť domov

Ako netreba robiť zbytočnú dramu a paniku

vikisukik
24. feb 2025

normalne si vypytaj od zubara papier, ze si tam bola. vsak zase na tej socialke, keby ti aj prisla kontrola, tak nie su blbi, ze by nevedeli, ako to chodi, ked niekam ides k lekarovi. este mi napadlo. nemas vychadzky?

marysuans
autor
24. feb 2025

mam vychadzky.ale to je prakticky nemozne stihnut v tej dobe.kedze to mam v inom meste

mogaa
24. feb 2025

@marysuans nuž môžu zavolať kedy v akom čase si bol u daného zubára.....a keďže ku každému zubárovi sa chodí na objednávku a na čas, tak pol dňa ti isto neuznajú......ty nebudeš vedieť o koľkej ti prišla kontrola, čiže stačí ak sa ťa spýtajú v akom čase si u toho zubára bola, samozrejme si overia u daného lekára či si bola objednaná alebo nie, prípadne či si bola bolestivý prípad.....