Ako bude fungovať e-faktúra v roku 2027?
Ahojte, ako bude fungovať e-faktúra od ďalšieho roka? Co sa mení pre živnostníkov?
Som zivnostníčka s ročným príjmom okolo 8-12 000e, neplatca DPH.
Doteraz mi faktúry vystavovala účtovníčka v pdf súbore a ja som ich preposlala zákazníkovi. Bude mi ich môcť vystavovať účtovníčka, alo doteraz. Ďakujem.
Zase sa to bude vztahovat len ne beznych ludi, ti hore v Smere budu o.ebavat dalej. Lebo kde nie je zalobca, tam sa skutok nestal. Na nasich ludi zakony neplatia. Ale kym to ludom nevadi, tak nech dostavaju coraz mensie mzdy a platia coraz vyssie ceny a poplatky. A ti hore budu dvihat dovtedy, lebo cim viac vyberu, tym viacej rozkradnu. Kym sa ludia nezacnu burit, toho sa boja. Vtedy vedia pritahovanie srobov pozastavit.
e-faktura bude fungovat nasledovne:
-bude sa pracovat s vystupnym suborom typu .xml
-faktura sa po ceste medzi dvoma firmami zastavi na Portáli Finančnej správy (IS - EFA...)
"Doteraz mi faktúry vystavovala účtovníčka a ja som ich preposlala zákazníkovi", zmeni sa charakteristika spravania samotneho uctovnickeho systemu, proste to bude fungovat ako eZdravie ked sa zapis do karty pacienta zapise aj do NCZI, teda uctovnicky system zasle kopiu faktury na PFS a ty nasledne zasles svoj diel faktury zakaznikovi, predpokladam ze bude povoleny aj PDF subor aby si ho vedel rozkliknut / otvorit.
Stat chce mat prehlad o vsetkom, len o tom ako politici kradnu(Ferencak) nie...👧
@anonym_89b566 bude to zadarmo?
Bude to môcť vystavovať účtovníčka, alebo budem musieť ja osobne?
Je to nariadenie EÚ, nie náš výmysel.
@anonym_autor ty nie si platiteľ DPH, nebudeš musieť vystavovať e faktúry. Iba ich budeš musieť vedieť prijímať. Platcovia budú vystavovať aj prijímať e faktúry a neplatcovia prijímať.
@anonym_autor ty nie si platiteľ DPH, nebudeš musieť vystavovať e faktúry. Iba ich budeš musieť vedieť prijímať. Platcovia budú vystavovať aj prijímať e faktúry a neplatcovia prijímať.
@anos18 co budem potrebovať, aby som ich mohla prijímať?
@anos18 co budem potrebovať, aby som ich mohla prijímať?
@anonym_2efa3d https://www.podnikajte.sk/pripravovane-zmeny-v-...
@anonym_89b566 bude to zadarmo?
Bude to môcť vystavovať účtovníčka, alebo budem musieť ja osobne?
@anonym_autor budes platit epostara.

e-faktura bude fungovat nasledovne:
-bude sa pracovat s vystupnym suborom typu .xml
-faktura sa po ceste medzi dvoma firmami zastavi na Portáli Finančnej správy (IS - EFA...)
"Doteraz mi faktúry vystavovala účtovníčka a ja som ich preposlala zákazníkovi", zmeni sa charakteristika spravania samotneho uctovnickeho systemu, proste to bude fungovat ako eZdravie ked sa zapis do karty pacienta zapise aj do NCZI, teda uctovnicky system zasle kopiu faktury na PFS a ty nasledne zasles svoj diel faktury zakaznikovi, predpokladam ze bude povoleny aj PDF subor aby si ho vedel rozkliknut / otvorit.
Stat chce mat prehlad o vsetkom, len o tom ako politici kradnu(Ferencak) nie...👧