icon

Ako dlho budem čakať na rozhodnutie o invalidnom dôchodku?

gabrielachochulka
26. okt 2025

Ahojte, chcem sa spytat, ci je nejaka zakonna lehota na vyjadrenie sa SP o priznani/nepriznani ID. Cakame uz rok-okres TO.

anonym_bb9a67
26. okt 2025

@gabrielachochulka lehota je 60 dní, v komplikovaných prípadoch 120. Bola si sa informovať? Napísala by som sťažnosť riaditeľovi pobočky a poslala to doporučene

gabrielachochulka
autor
26. okt 2025
@anonym_bb9a67

@gabrielachochulka lehota je 60 dní, v komplikovaných prípadoch 120. Bola si sa informovať? Napísala by som sťažnosť riaditeľovi pobočky a poslala to doporučene

@anonym_bb9a67 sestra bola v auguste, ze vybavuju april, maj 2024, sila toto

anonym_bb9a67
26. okt 2025
@gabrielachochulka

@gabrielachochulka to teba nemusí zaujímať, skús to riešiť cez médiá

anonym_bc00a5
26. okt 2025
@gabrielachochulka

@gabrielachochulka nebolo zamestnanie v zahraničí?

gabrielachochulka
autor
26. okt 2025
@anonym_bc00a5

@gabrielachochulka nebolo zamestnanie v zahraničí?

@anonym_bc00a5 nie,nie, tu odpracovala cely zivot

anonym_bc00a5
26. okt 2025
@gabrielachochulka

@anonym_bc00a5 nie,nie, tu odpracovala cely zivot

@gabrielachochulka tak to sa veľmi čudujem, keďže to vidím z pozície bývalého zamestnanca SP (skoro 25 rokov). Veľmi sme boli kontrolovaní za dodržiavanie zákonom stanovených lehôt (60 dní, 120 dní). Treba napísať sťažnosť, aj mailom stačí. Len to treba nazvať “staznost”. Vtedy sa začnú diať veci.

gabrielachochulka
autor
26. okt 2025
@anonym_bc00a5

@gabrielachochulka tak to sa veľmi čudujem, keďže to vidím z pozície bývalého zamestnanca SP (skoro 25 rokov). Veľmi sme boli kontrolovaní za dodržiavanie zákonom stanovených lehôt (60 dní, 120 dní). Treba napísať sťažnosť, aj mailom stačí. Len to treba nazvať “staznost”. Vtedy sa začnú diať veci.

@anonym_bc00a5 dakujem, budeme riesit uz tento tyzden

anonym_bb9a67
27. okt 2025
@anonym_bc00a5

@anonym_bc00a5 tiež ma to prekvapilo, kamarát čakal ani nie dva mesiace a to aj v zahraničí pracoval

gabrielachochulka
autor
27. okt 2025
@anonym_bb9a67

@anonym_bc00a5 tiež ma to prekvapilo, kamarát čakal ani nie dva mesiace a to aj v zahraničí pracoval

@anonym_bb9a67 aky okres prosim?

anonym_f9dc8d
27. okt 2025

ID priznávajú približne do dvoch rokov od podania..zalezi kolko ludi ziada o ID ..