icon

Ako dlho trvá riešenie škody po nehode?

anastaziamudrucova
13. sep 2024

Dobrý deň mali sme nehodu ale my sme poškodený už sa to riesi mesiac keďže sme nevedeli že musíme zdokladnovat papiere to už tam všetko majú ale stále sa mi toto ukazuje koľko budem čakať? Už ma to nebavy kam tam a dajú mi gmail na likvidátora ktorý zapíšem a ukazuje sa mi že ten gmail neexistuje ďakujem

Ako dlho trvá riešenie škody po nehode?
melanta
13. sep 2024

Ak sa nemýlim, poisťovňa má 2 týždne po obdržaní všetkých dokumentov a po ukončení šetrenia. Je to ukončené aj zo strany polície? A gmail na likvidátora? Odkedy pracovníci poisťovne používajú gmail? Na Infolinke poisťovne ti povedali čo?

mimaapeto
13. sep 2024

kontakt na likvidátora by sa nemal dávať žiadny, poisťovňa by mala mať vnútorne emaily cez outlook.... dlho trvá kým sa aj od polície dostane správa o nehode do poistovne.. neviem či nie aj 30 dni... a PZP mal vinník uhradené ?? nejedná sa o kooperativu?

anastaziamudrucova
autor
13. sep 2024

@melanta všetko je už vyriešené že papiere ma likvidátor už som toľko krát volala nebola to veľké nehoda pani do nás narazila ona ma poisťovňu kooperativu ktorá nám musí vyplatiť keďže máme svojho opravára auto už bolo tiež vyfotene aj všetko lenže mi už dali gmail na toho likvidátora mi tam povedali že ďalej to musím už riešiť snim
@mimaapeto

anastaziamudrucova
autor
13. sep 2024

@mimaapeto jedna sa už o kooperativu

lula313
13. sep 2024

@anastaziamudrucova a pani (skodca) bol na obhliadke? Tato poisťovňa to má tak, ze ak nie je zadukomentovany skodca, tak poistné plnenie nevyplatia. Čiže obhliadku musia absolvovať obe vozidla. Ale plnenie poukazu do par dni, v tom sú dobrí.

anastaziamudrucova
autor
13. sep 2024

@lula313 absolvovali obe dve vozidla obhliadku

aliziana
13. sep 2024

@anastaziamudrucova stále nechápem, aký gmail Ti dali. Nemyslíš email?