Ako načasovať dovolenku a výpoveď pre vyššiu podporu?
Ahojte, ktorym dnom cerpat dovolenku a vypoved, aby som dosiahla vyssiu podporu?
Maly je narodeny 3.3.2024 (nedela).
V praci som mala pracovnu dobu od Pondelka-Piatku.
Dat si dovolenku na piatok 1.3.24, zvysnu vyplatit. A v ten isty den aj vypoved? Alebo az na pondelok 4.3.24.
Ďakujem pekne
@stellarstar no možno aj 2021
Jezin ano, sekla som sa 2021
Cerpaj dovolenku 4.3. A potom vypoved
@18mimi 3.3. sa narodil syn, teda nástup do práce máš 4.3. Ak 4.3. si vezmeš 1 deň dovolenky a následne všetkú dovolenku ti preplatia, možno dosiahnes max. podporu. Jedná sa o výšku sumy preplatenej dovolenky. Tá ti určí výšku vymeriavacieho základu na 1 deň, z čoho sa vypočíta výška podpory na 1 deň.
Ano zamestnavatel s tým súhlasí. Islo mi o datum cerpania dovolenky a vypovede. Ďakujem pekne
@nadej1111 mozno maximalnu nie, ale mozno viac ako keby si mala dostat 50 prcent z hrubej mzdy
ahojte 16.3 má mala 3 roky....kedy mám čerpať dovolenku a k akému dátumu mám dať výpoveď dohodou?
@nadej1111 17.3.
@zorkahorka brat dovolenku či ukončiť prac.pomer
Vycerpaj 1 den dovolenky a ukonci pp. Dovolenku preplatit
@zorkahorka Dobrý deň, prosim Vás mne konči rodičak 8.3 to spada na piatok a aby som mala maximálnu podporu stači mi vybrať dovolenku v pondelok a v utorok a tým dňom dať aj vypoveď? Ide mi o ten víkend, či mi to nepokazi. Ďakujem
Ahojte baby idem si po radu vyšla vám ťa maximálna podpora dcéra je narodená 12.9 vychádza to na piatok kedy mám vyčerpať jeden deň dovolenky a kedy dať výpoveď keď je tam víkend a v pondelok 15.9 sviatok

Nie je náhodou narodení rok 2023?