icon

Ako ovplyvňuje odhlásenie z poistenia odpracované roky?

22. nov 2025

Ahoj pred 10 rokmi som odišla zo svk. Pracujem v Čr. Zo zdravotnej poist. Som sa odhlásila, ale zo soc. si nepamätám. Zamestnanie som tu normálne ukončila. Je to problem? A tie odpracované roky na svk sa mi niekde zarátajú? Ďakujem

balerina2025
22. nov 2025

@anonym_autor odpracovane roky ano do dochodku by sa mali.

autor
22. nov 2025
@balerina2025

@anonym_autor odpracovane roky ano do dochodku by sa mali.

@balerina2025 A ta sociálna poisťovňa? Za 10 rokov ma nikto nekontaktoval. Niekedy ma chytia paranoje …

anonym_7e58b5
22. nov 2025
@anonym_autor

@balerina2025 A ta sociálna poisťovňa? Za 10 rokov ma nikto nekontaktoval. Niekedy ma chytia paranoje …

@anonym_autor socialnu poistovnu riesi zamestnavatel ked nepracujes neriesis nic. Odhlasili ta s platenia odvodov a to je vsetko, viac sa nedalo riesit.

emka44
22. nov 2025

@anonym_autor odhlásila si sa zo zdravotnej poisťovne? Ak nie tam je potrebné vydokladovať, že pracuješ v zahraničí, tam ti môže vzniknúť dlh na zdravotných odvodoch.

autor
22. nov 2025
@emka44

@anonym_autor odhlásila si sa zo zdravotnej poisťovne? Ak nie tam je potrebné vydokladovať, že pracuješ v zahraničí, tam ti môže vzniknúť dlh na zdravotných odvodoch.

@emka44 zdravotná vyriešená. Len ta sociálna som nevedela či som si povinnosť nesplnila ale odhlasuje sa poistenec sám len keď je szčo, že? To sú take paranoje čo nabehnú po 10 rokoch, práve sa mi narodilo dieťa tak mozog ide na 200% strachu

balerina2025
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak tam sa neodhlasujes podla mna ci? najlepsie sa ist opytat a nebudes mat paranoje.

autor
22. nov 2025
@balerina2025

@anonym_autor tak tam sa neodhlasujes podla mna ci? najlepsie sa ist opytat a nebudes mat paranoje.

@balerina2025 Kam sa opýtať? Na svk už nechodim

balerina2025
22. nov 2025
@anonym_autor

@balerina2025 Kam sa opýtať? Na svk už nechodim

@anonym_autor maju cislo aj pre volania zo zahranicia. plus maju kontaktne formulare, aby si sa proste uistila, ze mas vsetko ok