icon

Ako podať podnet na políciu kvôli nebezpečným vodičom?

2. sep 2025

dá sa podať podnet na políciu aby chodili na hliadky do dediny? pravidelne tu chodí 1 sused opitý na aute a druhý nonstop letí cez dedinu 90tkou.. dá sa to nejak riešiť?

krasneleto
2. sep 2025

@anonym_autor ano pravidelne volat policiu

autor
2. sep 2025
@krasneleto

@anonym_autor ano pravidelne volat policiu

@krasneleto aj keď už je “po”?

anonym_ac2929
2. sep 2025

Moj znamy z roboty sa vzdy zastavil v krcme, napil sa a par 100 metrov isiel autom domov. Niekto rovno z krcmy ho nahlasil a policajti ho pockali na jeho ulici.

levantinka
2. sep 2025
@anonym_ac2929

Moj znamy z roboty sa vzdy zastavil v krcme, napil sa a par 100 metrov isiel autom domov. Niekto rovno z krcmy ho nahlasil a policajti ho pockali na jeho ulici.

Samozrejme, ani nevahaj! Nech ich poriesia skor nez, niekoho na tom aute zabiju.

levantinka
2. sep 2025

Pardon ze mi to dalo odpovedat takto, nevsimla som si. Bolo to mierene autorke.

autor
2. sep 2025

ja neviem kedy vypije ale je to tu verejným tajomstvom. uprimne ma skôr trápi ten druhý exot (ale takých je tu viac) čo cez dedinu ide viac ako 80.. hlavne pred škôlkou a školou .. len kým policajti prídu panko už bude doma a keď to poprie tak smola.. preto či sa nedá vybaviť aby tu námatkovo prechádzali policajti

sevrin
2. sep 2025

Neboj sa, keď sa mu pár škôlkárov rozflákne na kapote, tak potom to policajti budú riešiť, ba určite aj nejaký status na Facebook o tom dajú.

autor
2. sep 2025
@sevrin

Neboj sa, keď sa mu pár škôlkárov rozflákne na kapote, tak potom to policajti budú riešiť, ba určite aj nejaký status na Facebook o tom dajú.

@sevrin tak len by som bola rada keby to riešili aj skôr no

sevrin
2. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin tak len by som bola rada keby to riešili aj skôr no

@anonym_autor tak samozrejme, v každom prípade ho na políciu nahlásiť môžeš, s popisom ako zvykne jazdiť. To už bude na nich ako to začnú aktívne riešiť.