Ako postupovať pri hlásení škodovej udalosti?
Zdravím. Je tu niekto kto pracuje v Uniqe ? Pripadne vie pomôcť s niečím ? Chlap ktorý ma na starosti poistenie môjho priateľa (konkrétne úrazové) absolutne nereaguje aby nahlásil udalosť. Aj som písala, volala… vraj to urobí ale nejako sa k tomu nemá. A údajne by sa to malo nahlásiť do 24 hodín, spon čo nám vtedy rozprával, lebo poisťovňa môže znížiť nárok na výplatu odškodného. Ak to nenahlásil a stane sa toto že znížia sumu tak čo treba robiť ? Platí si vysokú poistku nakoľko je živnostník, ma tam PN aj úraz…
@anonym_autor Ahoj, pozri si VPP k zmluve, ci je tam nahlasenie do 24h, to sa mi nejak nezda,ze tak kratky cas by tam bol. A inak PU vies nahlasit aj cez web poistovne, tam povypisovat kolonky a pripojit do priloh vsetky lek.spravy, ktore muz doposial ma z daneho urazu. Pripadne si zavolajte na call centrum a poskytnu vam info ak si nieste isty. Keby to bolo ozaj do 24h (co si nemyslim) tak kludne poslite na poistovnu komunikaciu s vasim poradcom, na ktoreho ste sa spoliehali aj to, ako on reagoval, aby ste nemali znizeny narok.
Inac,my sme davali pri pnke,aj vymer zo socialky na pnku,tak,aby ste nahodou neboli velmi prekvapeny ak nic nedostane.
Na toto som sa pytala,lebo muz ma poistku este z doby zivnostnika a pnka sa poistit u zivnostnika neda,ale tak mozno si dal vsetko zrthavat,nie len zaklad.
Ja mám poistku v Uniqe ....mal som úraz, kde som po čase cez web vypísal žiadosť a dal scany lekárskych správ a do pár dní som mal peniaze na účte, nebol žiadny problém
@anonym_autor ved nech si to priatel nahlasi sam, pristup k internetu ocividne mate, ak ma dolamane obe ruky tak mu s tym pomoz a hotovo. Poistovakovi je jedno, on chcel proviziu za uzatvorenu zmluvu. V allianzi mam tusim az dva roky na nahlaseniu PU, myslim, ze to bude podobne aj v inych poistovniach. 24hod je nezmysel, to este clovek nemusi byt uplne pri zmysloch ak je to tazsi uraz.
Ja mám poistku v Uniqe ....mal som úraz, kde som po čase cez web vypísal žiadosť a dal scany lekárskych správ a do pár dní som mal peniaze na účte, nebol žiadny problém
@martin_93 takže to môže urobiť aj sám ? Bez toho kompetentného čo ma u neho poistku ?
@martin_93 takže to môže urobiť aj sám ? Bez toho kompetentného čo ma u neho poistku ?
@anonym_autor moze aj sam, na internetovej stranke poistovne, bez problému
@anonym_autor jasneže to nemusíš hlásiť cez agenta…
len sa pozrite na to ako potrebujete mať vypísané papiere…
@anonym_autor len si tam nezaklikne druha osoba,teda poistovak,ale on sam,poistnik.
@anonym_autor len si tam nezaklikne druha osoba,teda poistovak,ale on sam,poistnik.
@anonym_d970e3 ďakujem všetkým 🙂 pekný večer.

To si vies aj sama,alebo niektore sa daju aj cez tel.ako allianz,alebo cez ich web.stranku