Ako požiadať o príspevok na rekvalifikáciu?
Ahojte prosím Vás žiadal niekto žiadosť o poskytnutie príspevku na podporu rekvalifikácie uchádzača o zamestnanie?
Potrebovala by som poradiť.
Moc ďakujem ♥️
@mullerova46 aha super a viete mi prosím vás poradiť čo napísať do žiadosti ako plán podnikateľský?
@sosovica podnikateľský plán ? To sa mi nezdá žeby som vypisovala. Jedine som písala prečo mi má byť poskytnutý príspevok a to som písala normálne otvorene prečo si myslím že mám možnosť sa zamestnať
@mullerova46 jasné rozumiem a chcem sa opýtať.....že keď sa náhodou zamestnam na trvaly pracovný pomer tak či neprídem o ten príspevok na ten kurz ...lebo je tá v rámci riešenia podané myslím
@sosovica keď sa počas kurzu zamestnas tak ti preplatia alikvotnu časť kedy si bola na úrade práce počas kurzu a zvyšok kurzu počas ktorého budeš zamestnaná si zaplatis sama
@mullerova46 áno ako môžeš robiť na dohodu ale nemôžeš presiahnuť sumu 270€ aj nejaké drobné.

@sosovica ja som nežiadala ale som v procese výberu 🙂 treba dávať pozor na agentúry ktoré poskytujú vzdelanie lebo niektoré to robia zle 🙂 ale o niektorých už vie úrad ako napríklad vita agentúra 🙂