Ako prebieha a trvá posúdenie invalidného dôchodku?
Ahojte, mám ísť pred posudkovú komisiu ohladom schválenia ID. Pýtali aj vysvedčenia. Ako to prebieha a ako dlho to trvá? Čo sa pýtajú? Ďakujem za info.
nebude to dlho trvat a zrejme uz maju nachystany posudok..ja napr som pred komisiou nebola vobec ked posudkova videla moje nalezy hned povedala ze narok tam je,dosla som len podpisat ziadost...vsetky potrebne doklady si SP vypyta..pak sa uz len caka na rozhodnutie z ba. 30+30dni ale byva to aj dlhsie zalezi od pobocky...drzim palce..
Dakujem za odpovede. Keď mi priznajú čiastocný, na aký úväzok by som mohla pracovať? Pýtali vás aj vysvedčenia?
Môžes pracovat na akykolvek uvezok nema to vpplyv, otazne je naco mas potom invalidny ked chces pracovať
normalne na plny ak to zvladnes..zamestnavatel bude len rad ked bude platit nizsie odvody..doporucujem pichnut sa do skupiny na fb invalidny dochodok a ztp..vsetko tam najdes..

Ja som predstúpila iba pred posudkovu lekárku ktorá sa pýtala na môj zdravotný stav nič viacej. Možno 10 minút som bola dnu ani to nie.