icon

Ako prebieha kontrola počas PN?

26. aug 2024

Ešte som nebola na dlhodobej PN, ale chystám sa kvôli operácii asi na mesiac. Ako je to s kontrolou, naozaj intenzívne chodia? Alebo je sanca že neprídu? Prípadné môžem PNku tráviť na dvoch miestach či to musí byť výlučne trvalé bydlisko. A ako vlastne takáto kontrola prebieha?

tinalia
26. aug 2024

Trvale bydlisko to nemusi byt, u doktora nahlasis, kde budes a malo by to byt jedno miesto. Kontrola moze prist a nemusi, na toto ti nikto nenapise jednoznacnu odpoved 🤷‍♀️

veronikaszabova
26. aug 2024

Kontrola je nahodna. Nemusi ti prist a moze ti prist aj dva dni po sebe - zoznam im generuje nahodne pocitac.

simca115
26. aug 2024

Kontrola je určená počítačom. Takže systém ťa môže náhodne vybrať aj tri razy alebo ani raz. Tak radšej buď doma. Zaklopu ti pozru či si doma , ty im dáš občiansky a hotovo.

thirstymonk
26. aug 2024

Bol som 6 týždňov. Počas toho som si drzo robil na dome, skoro som až dúfal, že prídu a že ma vylejú z roboty, ktorú som nenávidel. Ale nikto neprišiel. Raz som sa vo dverách zrazil s kontrolorom, ktorý ale jednak šiel ku susede a jednak to bolo na minútu presne, čo mi začínali vychádzky. Ale tiež som počul, že vraj im to generuje počítač.

rozculena
26. aug 2024

Nahlásiš,kde budeš,nemusíš byť na trvalom bydlisku.
Zabezpeč si,že sa k tebe dozvonia,prípadne ak nemáš zvonček,nahlás lekárovi číslo telefónu.
....ja som bola rok na PN a nikto nič....za celý môj život som mala tuším 1 kontrolu...