Ako prebieha návšteva psychiatra po odobratí vodičáku?
Ahojte môjmu kamarátovi bol odobraný vodičšký preukaz a musí ísť ku psychiatrovi ma niektorá skúsenosť ako to všetko funguje aké su postupy ?
áno, chudák...
@michaela412 no, nemal ist vobec. a ako zistia z krvi, ze je dohodoby alkoholik?
takymto by mali zobrat vodicak dozivotne a nikdy nevratit
@andaluzia12 ani nevieš ako to bolo a už zbytočný koment treba ....
@mirage vieme, že nemal no stalo sa .... neviem ako, moja mamina robí v labáku a zisťujú to
Nikto kto si po piti alkoholu sadne za volant nie je chudak.
@mirage jeden konkretny z pecenovych enzymov je zvyseny pri alkoholizme. Plus este mozno nejaky iny parameter sleduju, ale to si uz nie som ista.
@mrkvicka060 sleduju gmt +pecenovky.
Treba zavolat do amb. Pojde tam. Zaplati okolo200 eur, a psychos ho vysetri. Ci je zavisli, alebo to bola len nehoda, zostatkovy, alkohol. Atak. Ci ma depku, a pije preto. Atd. Sedenia, ktore si sam plati.
Cauko nafukal som 0.15 zostatkovy na druhy krat 0.11 prislo mi od policie ze mam sa podrobit vysetreniu u Psychiatra do 30 dni viete mi povedat ako to tam prebieha a ako dlho to trva ?Plus aky trest ma caka.Najde sa tu niekto kto mal tiez zostatok 0.15
@michaela412 že chudák, debil to je, brala by som vodičak minimálne na 5 rokov, liečenie aj keby to jednorazové nafúkal nech sa spamätá, peňažná pokuta taká, že by úver potreboval aj za nafukane 0,2, ja by som tu zmenila podmienky hneď
@zuzubb007 ani neviete čo ako bolo a rozčuľujete sa úplne zbytočne nad cudzím človekom
@zuzubb007 Ale čo ti hrabe? Všade v europe v ovela vyspelejších krajinach ako francuzko dansko finsko lotyšsko nemecko belgicko maju povolenu hodnotu do 0,5 promile alkoholu iba tu zaostalvi z česka slovenska a madarska majú nulovú tak prestan hah to sú asi trošku vyspelejšie krajiny podla mna
Koľko krát môžem byť pozitívny na marihuanu ku psychiattra kvôli vodičáku ?

No zdĺhavý proces, musí ísť k tomu psychyatrovi, môjmu mužovi aj krv brali či náhodou nie je dlhodobí alkoholik. Potom chodil na nejaké sedenia k psychologicke, na polícií zaplatil pokutu + trest desať mesiacov bez vodického, po piatich mesiacoch požiadal o neviem už čo a robil skúšky na vodičák. Spravil testy a hneď mu vodický vrátili. Nafúkal veľmi máličko no tortúra hrozná okolo toho. A to len chudák auto u nás v dedine išiel odparkovať