icon

Ako prebieha návšteva psychiatra po odobratí vodičáku?

vanessaka
14. feb 2024

Ahojte môjmu kamarátovi bol odobraný vodičšký preukaz a musí ísť ku psychiatrovi ma niektorá skúsenosť ako to všetko funguje aké su postupy ?

michaela412
14. feb 2024

No zdĺhavý proces, musí ísť k tomu psychyatrovi, môjmu mužovi aj krv brali či náhodou nie je dlhodobí alkoholik. Potom chodil na nejaké sedenia k psychologicke, na polícií zaplatil pokutu + trest desať mesiacov bez vodického, po piatich mesiacoch požiadal o neviem už čo a robil skúšky na vodičák. Spravil testy a hneď mu vodický vrátili. Nafúkal veľmi máličko no tortúra hrozná okolo toho. A to len chudák auto u nás v dedine išiel odparkovať

andaluzia12
14. feb 2024

áno, chudák...

mirage
14. feb 2024

@michaela412 no, nemal ist vobec. a ako zistia z krvi, ze je dohodoby alkoholik?

vanessaka
autor
14. feb 2024

@mirage chcú aby si kúpil test v lekárni čo ukáže v moči zakázané látky , drogy a alkohol len neviem ako dlho sa to drží .. a že má prísť s rodinným príslušníkom to môže to byť aj sestra čo ma už iné priezvisko ?

monikkatt
14. feb 2024

takymto by mali zobrat vodicak dozivotne a nikdy nevratit

michaela412
14. feb 2024

@andaluzia12 ani nevieš ako to bolo a už zbytočný koment treba ....
@mirage vieme, že nemal no stalo sa .... neviem ako, moja mamina robí v labáku a zisťujú to

vanilkovazmrzka
14. feb 2024

Nikto kto si po piti alkoholu sadne za volant nie je chudak.

mrkvicka060
14. feb 2024

@mirage jeden konkretny z pecenovych enzymov je zvyseny pri alkoholizme. Plus este mozno nejaky iny parameter sleduju, ale to si uz nie som ista.

derdia
14. feb 2024

@mrkvicka060 sleduju gmt +pecenovky.
Treba zavolat do amb. Pojde tam. Zaplati okolo200 eur, a psychos ho vysetri. Ci je zavisli, alebo to bola len nehoda, zostatkovy, alkohol. Atak. Ci ma depku, a pije preto. Atd. Sedenia, ktore si sam plati.

vlado949
25. aug 2024

Cauko nafukal som 0.15 zostatkovy na druhy krat 0.11 prislo mi od policie ze mam sa podrobit vysetreniu u Psychiatra do 30 dni viete mi povedat ako to tam prebieha a ako dlho to trva ?Plus aky trest ma caka.Najde sa tu niekto kto mal tiez zostatok 0.15

mirage
25. aug 2024

@vlado949 zo zaujimavosti sa pytam, kolko a co si pil a ako dlho potom si sadol za volant.. skusenost nemam, poradit neviem, ale zaujima ma to.

zuzubb007
25. aug 2024

@michaela412 že chudák, debil to je, brala by som vodičak minimálne na 5 rokov, liečenie aj keby to jednorazové nafúkal nech sa spamätá, peňažná pokuta taká, že by úver potreboval aj za nafukane 0,2, ja by som tu zmenila podmienky hneď

vlado949
Autor odpoveď zmazal
michaela412
26. aug 2024

@zuzubb007 ani neviete čo ako bolo a rozčuľujete sa úplne zbytočne nad cudzím človekom

adobado123
26. sep 2024

@zuzubb007 Ale čo ti hrabe? Všade v europe v ovela vyspelejších krajinach ako francuzko dansko finsko lotyšsko nemecko belgicko maju povolenu hodnotu do 0,5 promile alkoholu iba tu zaostalvi z česka slovenska a madarska majú nulovú tak prestan hah to sú asi trošku vyspelejšie krajiny podla mna

brajen2221
16. júl 2025

Koľko krát môžem byť pozitívny na marihuanu ku psychiattra kvôli vodičáku ?