Ako riešiť nedostatok signálu počas PN?
Nejako aa tu roztrhlo vrece s pn témami tak sa pridám aj ja. U dr mám normálne zadanú adresu kde som aj moje telefónne číslo. No v dolnom poschodí kde sa zdržiavam 99,9% času nemám žiaden signál ( nikdy nie len počas pn 😄 ) a zvonček má u seba babka ( vedľajšie miestnosti v ktorých ja zvonček nepočujem) Ako to riešiť keď bude napr volať, ja nemám signál a nemám ho ani ako mať. A keby nieje doma babka a on zvoní 😅😅 nemám to ako počuť. Vychytávky dodržiavam, veď v podstate nejdem ako je ceny deň von ( som seknutá a neveim sa poriadne hýbať.)
@anonym_autor kup si bezdrotovy zvoncek v alze... 2 zvonceky do domu... das si kam chces
https://www.alza.sk/emos-bezbateriovy-domovy-be...
Mas si to zabezpecit tak, aby si bola zastihnutelna na domacom zvonceku, dokonca mam dojem, ze oni ani nevolaju na mobil. Proste zazvonia na adrese - ozves sa, ukazes sa - vsetko v pohode. Ked nie, daju listok do schranky a uz je na tebe, aby si preukazala dovod nepritomnosti na adrese.
smola. mas byt na adrese, kde signal je. a ten pribeh so zvoncekom, k vianociam mozno.
@anonym_45c355 u nás v dedine ( sme v doline ) ten signal fakt nieje na všetkých miestach. Máme stary dom, hrubé steny. Vždy keď chcem telefonovať musím vyjsť von. Vieš ono to príbeh nieje, my takto bývame. Hore na poschodí majú svoj zvonček a babka má svoj. Ja bývam u priateľa v 2 izbach dolu. Ten zvonček nemá( keďže sa všetko riešilo na jeho mamu vždy). Si mám vonku postaviť stan aby som mala signál alebo čo?
@anonym_autor kup si bezdrotovy zvoncek v alze... 2 zvonceky do domu... das si kam chces
https://www.alza.sk/emos-bezbateriovy-domovy-be...
@anonym_dad7a6 zvončeky v dome sú už 2, no ja nemám ani jeden. 😄 keďže trvalý pobyt mám inde
@anonym_dad7a6 zvončeky v dome sú už 2, no ja nemám ani jeden. 😄 keďže trvalý pobyt mám inde
@anonym_autor ako dlho plánuješ byt pn ? Žeby si šla na miesto tp
Rozpravky starej matere...😀
@anonym_autor no tak sed pri okne a kukaj do ulice, ci niekto nezvoni, ked si nevies zabezpecit to, aby si zvoncek pocula.
A ešte jedna vec, zmeniť operátora ked nemáš signál... iba von
@anonym_autor vsetky tvoje namietky su sice ok, ale socialke su jedno... ty mas byt "dostupna"...
Tento bezdrotovy zvoncek si mozes dat k sebe do izby... kde sa zrovna nachadzas... preto som ti to tam dal...
@niekto2hy
@anonym_c584e3 mám dvoch operátorov, ani jeden v dome nič nechytá, jedine v kupelke 😀😀 nikto z rodiny nemá dolu signal
@niekto2hy
@anonym_c584e3 mám dvoch operátorov, ani jeden v dome nič nechytá, jedine v kupelke 😀😀 nikto z rodiny nemá dolu signal
@anonym_autor tak potom pevná linka.
@anonym_autor ako dlho plánuješ byt pn ? Žeby si šla na miesto tp
@anonym_c584e3 kontorlu mám o týždeň, no so seknutym chrbtom by som sa 2h vo vlaku na tp nedostala, nemôžem ani poriadne sedieť ani ležať. 🤷🏽♀️
@anonym_autor tak potom pevná linka.
@anonym_c584e3 to ešte niekto doma ma?
@anonym_45c355 u nás v dedine ( sme v doline ) ten signal fakt nieje na všetkých miestach. Máme stary dom, hrubé steny. Vždy keď chcem telefonovať musím vyjsť von. Vieš ono to príbeh nieje, my takto bývame. Hore na poschodí majú svoj zvonček a babka má svoj. Ja bývam u priateľa v 2 izbach dolu. Ten zvonček nemá( keďže sa všetko riešilo na jeho mamu vždy). Si mám vonku postaviť stan aby som mala signál alebo čo?
@anonym_autor toto mi pripomína tému kopec kopec zákruta.
@anonym_c584e3 to ešte niekto doma ma?
@anonym_autor samozrejme, aj to ponúkajú operátori. Tak inak ti uz poradiť neviem. Ak niesi ochotná kúpiť zvonček, ktorý ti tu spomínali alebo pevnú linku tak žiaľ. Bud o pn prídeš alebo budes počuť
@anonym_autor tak si daj kúpiť tretí. Stojí 10-20 eur daj ho von na dvere a nalep si naň priamo svoje meno. A máj ho v izbe. Iná pomoc ti nie je.
@anonym_c584e3 ani toto nie je take jednoduche, ja nemam vnutri signal, ani O2, ani orange dodlnedavna nemal, len na istych miestach vonku, aj to musim byt na "volnom" priestranstve, ak to ma byt spolahlive spojenie, nie vo dvore. Len nedavno sa zlepsil signal na Orange, tak pojdem tam. Ale u mna ide o rodicovsky dom, tam nebyvam, len ked som na navsteve a na dovolenke tam, je trocha problem sa dovolat.
@anonym_autor tak naozaj si kup ten bezdrotovy zvoncek este jeden, dostupna musis proste byt.
Urady nezaujima, ze ako byvas, kde mate/nemate zvoncek, ani ci mas signal od mobilneho operatora. Tvojou povinnostou je zabezpecit vsetko tak, aby Ta kontrola nasla, ked by prisla. V tomto pripade so Socialnej poistovne. Zvoncek nestoji cely majetok, mozes zmenit operatora na takeho, ktory u teba signal ma.
@anonym_autor tak si daj kúpiť tretí. Stojí 10-20 eur daj ho von na dvere a nalep si naň priamo svoje meno. A máj ho v izbe. Iná pomoc ti nie je.
@janagem zvonček si kúpiť dám, z alzy by mohol byt aj zajtra. Mne ide iba o ten čas čo nieje babka doma( napr u dr alebo niekde inde) inak by mi prišla povedať.
@anonym_autor A teraz si online cez Starlink?
@niekto2hy asi wifi nepoznáš že
@anonym_autor ja ked idem k rodicom na dedinu, nemam tam signal tak zapinam volanie cez wifi.. takze mne to pride ako vyhovorka
@anonym_autor A teraz si online cez Starlink?
@niekto2hy teraz sa moze zdržať na druhom poschodí
@anonym_c584e3 ani toto nie je take jednoduche, ja nemam vnutri signal, ani O2, ani orange dodlnedavna nemal, len na istych miestach vonku, aj to musim byt na "volnom" priestranstve, ak to ma byt spolahlive spojenie, nie vo dvore. Len nedavno sa zlepsil signal na Orange, tak pojdem tam. Ale u mna ide o rodicovsky dom, tam nebyvam, len ked som na navsteve a na dovolenke tam, je trocha problem sa dovolat.
@anonym_autor tak naozaj si kup ten bezdrotovy zvoncek este jeden, dostupna musis proste byt.
@anonym_4a2b19 tu je na dolnom poschodí problem volať stále a nie len mne. Babka tiež chodieva volať von, bohužiaľ je to tak. Zvonček si kúpiť dám
@anonym_autor ja ked idem k rodicom na dedinu, nemam tam signal tak zapinam volanie cez wifi.. takze mne to pride ako vyhovorka
@sweet20 to sa prosím ako dá zapnúť? Neveim ani že takú funkciu mám
Tam si treba zapnut volania cez wifi.. nemas za co
@sweet20 mám iphone, tam fakt netuším kde to najať

smola. mas byt na adrese, kde signal je. a ten pribeh so zvoncekom, k vianociam mozno.