Ako riešiť odmietnutie notárskeho splnomocnenia?
Dobrý deň, včera som sa zúčastnila schôdze SVB, pričom ma splnomocnil majiteľ bytu. Splnomocnenie bolo notársky overené. Predsedníčka ho odmietla prevziať s odôvodnením,že nesúhlasí s jeho obsahom pričom text ani nečítala. Argumentovala som, ktorá časť textu splnomocnenia je v rozpore. Bola agresívna, vzápätí mi povedala aby som splnomocnenie poslala poštou čo aj urobím a schôdzu zrušila. Ako mám postupovať? Podľa mňa bolo jej rozhodnutie o neprijatí a zrušenie schôdze v rozpore so zákonom.
Ďakujem za odpoveď.
a ešte, predsedníčka čoho? a ostatní majitelia súhlasili so skončením schôdze? btw, toto nech si vyrieši majiteľ. ty si zastupovala jeho…
To splnomocnenie by som neposielala.
Dala si k nahliadnutiu? Dala.
A dôvod zrušenia schôdze uviedla ? Nikto z účastníkov sa neohradil ?
Mňa by vrcholne naštvala a teda ústa by som si otvorila.
Schôdze mávame okolo 18.30 hod. , letím tam vždy s vyplazeným jazykom, lebo nie všetci sedíme doma , a keby to len tak zrušila...
Inak ako píše vyššie, toto by som nechala na majiteľovi nech dorieši.
Predsedníčka je voči majiteľovi zaujatá,odmieta s ním komunikovať,je agresívna a celkovo medzi vlastníkmi nepanujú dobré vzťahy. S jednou susedkou začali kričať nech splnomocnenie zašleme poštou a ruší schôdzu a to bez udania dôvodu. Nechcela som hrotiť situáciu,nakoľko sa začala vyhrážať že všetko pôjde právnikovi nakoľko medzi majiteľom a manželom dotyčnej susedy sú vedené súdne spory. Aj z tohto dôvodu sa môj splnomocnitel nechce zúčastňovať na schôdzach.
ty kontaktuj majitela co sa stalo a nech si to riesi on s pravnikom ... ty to neries-nestavaj sa do sporu inych ludi...
@ukgirls ďakujem za radu
Predsedníčka je voči majiteľovi zaujatá,odmieta s ním komunikovať,je agresívna a celkovo medzi vlastníkmi nepanujú dobré vzťahy. S jednou susedkou začali kričať nech splnomocnenie zašleme poštou a ruší schôdzu a to bez udania dôvodu. Nechcela som hrotiť situáciu,nakoľko sa začala vyhrážať že všetko pôjde právnikovi nakoľko medzi majiteľom a manželom dotyčnej susedy sú vedené súdne spory. Aj z tohto dôvodu sa môj splnomocnitel nechce zúčastňovať na schôdzach.
@lucinika a načo si ty išla na schôdzu? Chcela si za niečo hlasovať alebo kvôli čomu?

celkom nerozumiem, čo máš poslať poštou? to splnomocnenie je tvoje, nemáš to nikomu dávať…