Ako riešiť opakovane neplatné daňové doklady?
Z určitej inštitúcie nám opakovane chodia neplatné daňové doklady, tá chýba nemá vplyv výšku služby ktorú využívame jedna sa o princíp. Niektorí mi hovoria aby som to neplatila iný zas aby som šla tam a spravila prednášku a náležitostíach, ktoré by daný doklad mal obsahovať.
V skratke: Pred pár rokmi som po md nastúpila do novej práce, na zastupovanie, lenže kolegyni ktorú som mala zastupovať počas PN po troch mesiacoch zomrel náhle manžel a ju to úplne zlomilo. V tej práci so mnou vedúca cvičila ako so soplaňou, pravidelne ma hodnotila negatívne, prezentovala vedeniu aká som neschopná a koľko toho ma má musí naučiť. Dala si preplacať nadčasy a odmeny, lebo ma má kontrolovať lebo ja, stále ja..v skutočnosti však nič nerobila a maximálne tak hodila na stôl starú zbierku zakonov že ich mám nabiflovať. Odišla som z tade a má lepšiu prácu. Ale...
Možno som blbá ale ja ju nechcem ani vidieť nie ešte isť s ňou do konfrontácie. Ako by ste sa zachovali vy?
ty si v tej inštitúcii pri tej šéfke pracovala a teraz odtiaľ ti posielajú neplatné doklady? Dobre som pochopila? ak áno tak ja by som jej teraz povedala. takú príležitosť by som si nenechala ujsť.
@deti95060810 áno, ale ja som ňou bola tolko ponožovaná, šikanovaná a zdeptaná, že mám žalúdočné kŕče už keď len počujem jej hlas
@deti95060810 áno, ale ja som ňou bola tolko ponožovaná, šikanovaná a zdeptaná, že mám žalúdočné kŕče už keď len počujem jej hlas
@anonym_autor Pošli jej doklady späť, že firma ich neakceptuje, lebo nemajú predpísané náležitosti.
Presne to by som urobila, co ti radia vyssie. Poslala to oficialne naspat so ziadostou o opravu.
Pokial sa to bude i tak opakovat, kontaktovala by som vedenie s upozornenim, ze su nam opakovane dorucovane doklady, ktore su vystavene s chybami, ktore sposobuju, ze doklad nesplna zakonne nalezitosti pre uplatnenie dane. Preto ziadame o napravu problemu na ich strane, napr. preskolenim osob zodpovednych za ich vystavovanie.

ty si v tej inštitúcii pri tej šéfke pracovala a teraz odtiaľ ti posielajú neplatné doklady? Dobre som pochopila? ak áno tak ja by som jej teraz povedala. takú príležitosť by som si nenechala ujsť.