icon

Ako sa objednať na cudzineckú políciu?

marion30
3. jún 2025

Dobré ránko ,prosím vás,viac ako mesiac sa nám nedá objednať ani na jedno s hlavných miest na cudzinecku políciu,telefóny nedvíhajú,raz zdvihol niekde pán a povedal že máme napísať mail ,pretože nefunguje ten rezervačný systém,žiadna odpoveď.Ako sa tam objednať viete mi poradiť? Ďakujem 🌹

jaja1979
3. jún 2025

@marion30 moji známi sa tam nemôžu objednať už viac ako 10 mesiacov!! Majú to hacknute hackeri, naša vláda o Tom vie a nikto to nerieši. Viem, že som ti nepomohla, ale bohužiaľ, nie si jediná... Jedine skúšať každý deň voľné termíny a dať si aj iné mestá. Sem tam nieco uvoľnia. Pokiaľ viem, termíny hackeri predávajú za poplatok (viem, že je to okolo 200-300€). Katastrofa tento systém...
Toto som skopirovala z netu, pozri si:
Počet žiadostí na cudzineckej polícii sa za posledné štyri roky zdvojnásobil, no personálne kapacity ostali takmer nezmenené. Problémom je aj nefunkčný rezervačný systém, ktorý už viac ako pol roka kolabuje. Voľné termíny často získavajú priekupníci a následne ich predávajú za stovky eur.

Viaceré žiadosti môžu cudzinci vybaviť elektronicky, no mnohí o tejto možnosti stále nevedia. Ministerstvo vnútra preto avizuje zmeny – od apríla by mali na pracoviskách pribudnúť automatické kiosky a rozšíriť sa má aj počet termínov bez potreby objednania. S blížiacim sa koncom školského roka dostanú prednosť študenti.

maranco
3. jún 2025
@jaja1979

@marion30 moji známi sa tam nemôžu objednať už viac ako 10 mesiacov!! Majú to hacknute hackeri, naša vláda o Tom vie a nikto to nerieši. Viem, že som ti nepomohla, ale bohužiaľ, nie si jediná... Jedine skúšať každý deň voľné termíny a dať si aj iné mestá. Sem tam nieco uvoľnia. Pokiaľ viem, termíny hackeri predávajú za poplatok (viem, že je to okolo 200-300€). Katastrofa tento systém...
Počet žiadostí na cudzineckej polícii sa za posledné štyri roky zdvojnásobil, no personálne kapacity ostali takmer nezmenené. Problémom je aj nefunkčný rezervačný systém, ktorý už viac ako pol roka kolabuje. Voľné termíny často získavajú priekupníci a následne ich predávajú za stovky eur.

Viaceré žiadosti môžu cudzinci vybaviť elektronicky, no mnohí o tejto možnosti stále nevedia. Ministerstvo vnútra preto avizuje zmeny – od apríla by mali na pracoviskách pribudnúť automatické kiosky a rozšíriť sa má aj počet termínov bez potreby objednania. S blížiacim sa koncom školského roka dostanú prednosť študenti.

@jaja1979 to nie sú hackeri ale tolerovaná korupcia, povedz mi ako môžem predať rezervovaný termín keď neviem údaje kupujúceho v čase rezervácie, keď pri rezervácii musím zadať údaje cudzinca

ak môžem urobiť rezerváciu až keď mám kupca na termín a ostatný ju nemôžu urobiť tak je to úmyselný korupčný tunel

a ak môžem po rezervácii zmeniť údaje cudzinca, tak je to vyslovene amatérsky urobené aby bola možnosť podplácať

buď vybraná skupina predajcov má iný prístup do systému ako verejnosť, alebo im rezervácie robí uplatený zamestnanec

katkaseiner
3. jún 2025

tiez sledujem skupinu na fb a píšu tam ze terminy sa objavuju v noci...ci si ale stihnes uchmatnut pre seba...tazko povedať

marion30
autor
3. jún 2025
@jaja1979

@jaja1979 😭tak to je neskutočné

marion30
autor
3. jún 2025
@katkaseiner

tiez sledujem skupinu na fb a píšu tam ze terminy sa objavuju v noci...ci si ale stihnes uchmatnut pre seba...tazko povedať

@katkaseiner ďakujem 🌹

veronika6102018d
9. jún 2025
@katkaseiner

@katkaseiner
Môžete mi prosím napísať ako sa volá tá skupina na FB?Tiež sa snažím mužovi rezervovať termín ale zatiaľ bezúspešne 🤦‍♀️

katkaseiner
10. jún 2025
@veronika6102018d

@katkaseiner
Môžete mi prosím napísať ako sa volá tá skupina na FB?Tiež sa snažím mužovi rezervovať termín ale zatiaľ bezúspešne 🤦‍♀️

@veronika6102018d Foreigners in Bratislava

veronika6102018d
10. jún 2025
@katkaseiner

@veronika6102018d Foreigners in Bratislava

@katkaseiner ďakujem

kremlicka250
17. aug 2025

Aj sa vam podarilo niekomu objednat? Ved to je nenormalne... :(

vladuska20
17. aug 2025

Terminy si rezervuvavaju a potom s nimi obchoduju.Minule to bolo v spravach,ze si musia od nich kupovat terminy.

vladuska20
17. aug 2025

Priekupnici

vladuska20
17. aug 2025

Super biznis,ale ked potrebujes zaplatis,presne ako ten podnikatel co to hovoril v spravach.