icon

Ako sa objednať online, keď potrebujem urobiť pasy pre tri osoby?

kiks1992
11. feb 2025

Ahojte ,prosím Vás potrebujem urobiť 3 pasy, jeden pre babatko nový jeden sebe lebo doma co mam je neplatný, jeden 5 ročnému synovi , tiež vypršala platnosť.. Chcem sa objednať cez stránku ale neviem ako zadať objednávku na 3 ľudí.. jasne ze cez môj občiansky len ci nebude potom problém , že rezervácia je na moje meno a prídem s ďalšími 2 detmi. Vybavia to v pohode ?

nynia
11. feb 2025

Rezervaciu treba zvlast na kazdu osobu.

kiks1992
autor
11. feb 2025

@nynia fu a doklad totožnosti mam aký dat? Keď zadám napríklad meno dieťaťa a svoje číslo nevezme mi to taktiež my 3x nevezme to isté meno

lienka9
11. feb 2025

@kiks1992 nemusis si robit rezervacku.ked ides vybavovat dietatu do 2r.mas automaticky prednost.proste si kup kolky ,zadaj ze vybavovanie pre dieta do 2r a vybavis vsetko naraz
Nikdy som nemala problem,ze by som musela mat 3 cisla tuknute alebo tak..mali sme jedno cislo a isli sme cela rodina (4xpasy,2xOP).

Inak rezervacka sa dava na kazdu osobu zvlast,normalne na meno dietata a zadavas napr cislo OP..ale podla mna to v tvojom pripade robis zbytocne

vkatush
11. feb 2025

Ak ti pôjde zadať pre dvoch, pre teba a pre mladšie, daj tak. A to 5 ročné sa zvezie popri vás.

Ja som bola môjmu vtedy ročnému a manželovi robiť. Pani sa ma pýtala, či mne netreba. Zlatá. Povedala som, že áno, ale v ten deň som vyzerala ako strýko Fester s mastnými vlasmi a kruhmi pod očami (choroba ma skolila) takže som povedala, že mne inokedy 😂

Ale ak vieš ísť aj s manželom, tak jeden nech berie jedno dieťa a druhý druhé (ideálne s termínom pre 5 ročného). Deti majú prednostne, ale neviem či nie len do 2 alebo 3 rokov, treba si zistiť.

bebina23
11. feb 2025

@kiks1992 my sme boli min tyzden. Prisli sme tam, vytlacili listok prednostne na dieta a hned nas volali. Pytala som sa, ci urobia len malemu na ten listok a ona, ze nie, jasne ze vsetkym. 2 rodicia a 3 deti. 5 pasov a 3 detske OP. Prednostne je tusim do 3 rokov. Op mi uz aj pisali, ze su hotove.

kiks1992
autor
11. feb 2025

@bebina23 super ďakujem

krasneleto
12. feb 2025

@kiks1992 3 samostatne rezervacie

kiks1992
autor
12. feb 2025

Ďakujem všetkým za odpovede, nakoniec som sa po 2 dňoch dovolala a vraj nieje problém na moju rezerváciu vezmú bez problémov aj deti

purple_wolf
12. feb 2025

potrebujes tri rezervacie a vsetky tri si daj na svoje meno... ved je logicke ze deti obciansky nemaju

kiks1992
autor
12. feb 2025

@purple_wolf netreba volala som s pani a stačí jedna na moje meno

nynia
12. feb 2025

@kiks1992 tak ako tu pisu do 2r mas prednost s dietatom, 5 rocny mozes napisat cislo stareho pasu to je tiez doklad totoznosti a mas po probleme

kiks1992
autor
12. feb 2025

@nynia 3.krat odpovedám problém nieje na meno rodiča vziat deti stačí jedna rezervácia pre rodiča a aj 5 deti keď príde s nim vezmú

nynia
12. feb 2025

@kiks1992 tak asi zalezi od pracoviska🤣 u nas v meste maju zvycajne dost natresk na dokladoch tak neberu takto len toho kto ma rezervaciu max tie deti do 2r neriesia lebo tak ci tak by ich zobrali prednostne

hrasocek12
2. júl 2025

Ahojte akurát to riešim. Rezervovala som dcére termín na občiansky preukaz. Má 5 rokov. Ale rezerváciu som urobila na moje meno a občiansky preukaz. Nevadí? Nebudú mať problém,že ide len ona ,ja nie. Ale rezervácia je na moje meno?
Občiansky preukaz jej končí 13.9.
A chcela by som jej dať urobiť aj pas opäť,lebo jej tiež končí v ten istý deň. Termín mám. Len otázka. Môžem jej na ten jeden termín urobiť obe? Alebo musím ďalšiu rezerváciu vytvoriť aj na pas zvlášť?
Tiež keď prídem ku kiosku a zadam kód ,ktorý mi poslali ,treba si vopred kúpiť kolky,alebo ma pani potom pošle ? Už som zabudla ako to bolo minule ,keď som jej ich vybavovala. Neviete koľko sa platí za pas a aj občiansky ?
Ďakujem