Ako sa objednať online, keď potrebujem urobiť pasy pre tri osoby?
Ahojte ,prosím Vás potrebujem urobiť 3 pasy, jeden pre babatko nový jeden sebe lebo doma co mam je neplatný, jeden 5 ročnému synovi , tiež vypršala platnosť.. Chcem sa objednať cez stránku ale neviem ako zadať objednávku na 3 ľudí.. jasne ze cez môj občiansky len ci nebude potom problém , že rezervácia je na moje meno a prídem s ďalšími 2 detmi. Vybavia to v pohode ?
@kiks1992 nemusis si robit rezervacku.ked ides vybavovat dietatu do 2r.mas automaticky prednost.proste si kup kolky ,zadaj ze vybavovanie pre dieta do 2r a vybavis vsetko naraz
Nikdy som nemala problem,ze by som musela mat 3 cisla tuknute alebo tak..mali sme jedno cislo a isli sme cela rodina (4xpasy,2xOP).
Inak rezervacka sa dava na kazdu osobu zvlast,normalne na meno dietata a zadavas napr cislo OP..ale podla mna to v tvojom pripade robis zbytocne
Ak ti pôjde zadať pre dvoch, pre teba a pre mladšie, daj tak. A to 5 ročné sa zvezie popri vás.
Ja som bola môjmu vtedy ročnému a manželovi robiť. Pani sa ma pýtala, či mne netreba. Zlatá. Povedala som, že áno, ale v ten deň som vyzerala ako strýko Fester s mastnými vlasmi a kruhmi pod očami (choroba ma skolila) takže som povedala, že mne inokedy 😂
Ale ak vieš ísť aj s manželom, tak jeden nech berie jedno dieťa a druhý druhé (ideálne s termínom pre 5 ročného). Deti majú prednostne, ale neviem či nie len do 2 alebo 3 rokov, treba si zistiť.
@kiks1992 my sme boli min tyzden. Prisli sme tam, vytlacili listok prednostne na dieta a hned nas volali. Pytala som sa, ci urobia len malemu na ten listok a ona, ze nie, jasne ze vsetkym. 2 rodicia a 3 deti. 5 pasov a 3 detske OP. Prednostne je tusim do 3 rokov. Op mi uz aj pisali, ze su hotove.
@kiks1992 3 samostatne rezervacie
Ďakujem všetkým za odpovede, nakoniec som sa po 2 dňoch dovolala a vraj nieje problém na moju rezerváciu vezmú bez problémov aj deti
potrebujes tri rezervacie a vsetky tri si daj na svoje meno... ved je logicke ze deti obciansky nemaju
@purple_wolf netreba volala som s pani a stačí jedna na moje meno
Ahojte akurát to riešim. Rezervovala som dcére termín na občiansky preukaz. Má 5 rokov. Ale rezerváciu som urobila na moje meno a občiansky preukaz. Nevadí? Nebudú mať problém,že ide len ona ,ja nie. Ale rezervácia je na moje meno?
Občiansky preukaz jej končí 13.9.
A chcela by som jej dať urobiť aj pas opäť,lebo jej tiež končí v ten istý deň. Termín mám. Len otázka. Môžem jej na ten jeden termín urobiť obe? Alebo musím ďalšiu rezerváciu vytvoriť aj na pas zvlášť?
Tiež keď prídem ku kiosku a zadam kód ,ktorý mi poslali ,treba si vopred kúpiť kolky,alebo ma pani potom pošle ? Už som zabudla ako to bolo minule ,keď som jej ich vybavovala. Neviete koľko sa platí za pas a aj občiansky ?
Ďakujem

Rezervaciu treba zvlast na kazdu osobu.