Ako sa spojiť so známym po zadržaní políciou?
Pekny den mojho znameho zobrala pred 2 tyzdnami policía zaplietol sa do istych problemov a bol 2 dni v cpztke teraz by mal byt podla vsetkeho v Nitre lenze sa nam neozyva poslali sme mu tam peniaze na kredit po znamom aj obalky s listami aj samotny list ale neozyva sa nam nevieme ci nemoze alebo nechce neviete ako to funguje ked sa snim chceme spojit vobec nevieme ci je v poriadku
Známky by mali byť v obálke na ceniny, pošlite to na adresu väznice a na jeho meno, nechápem akože. Sme. Poslali po známom, akože po bacharovi?to je väznica a nie holubnik
z vazby nemoze pisat hocikedy, maju tam pravidla.
Ak bol v CPZ a nebol prepustený, vzhľadom na čas (2 týždne).je najskôr vo väzbe. Musí mať ustanoveného obhajcu a ten ak nebol upovedomený príbuzný pri vzatí do väzby, môže príbuzných kontaktovať. Podľa súdu, ktorý rozhodoval ,sa dá zistiť, v ktorom ústave väzbu vykonáva. Ak nie si príbuzná, nestaraj sa do toho.
@dupinka som blizka rodina ... policía nam povedala ze mame cakat len na list zo sudu nic viac ale cakanie nas zabija pretoze ho chceme aspon pocut a dodat mu trosku energie neviem vobec na koho sa mame v tomto obratit
@zuzka1. Ano to vsetko sme mu poslali ako sme mali ... kamaratka tam ma syna ona vie ako to chodi takze vedela kde sa posielaju peniaze aby zavolal tak som to myslela ... caka sa na sud ale neozval sa nam ani neodpisal neviem ci schvalne alebo ci ma zakazane
Zaplaťte mu advokáta, ten zistí kde dotyčný je, ako sa má a bude vás informovať v akom je to štádiu.
Polsky kamionak, ktory rozmazol po dialnici 2 hasicov, bol na dalsi den prepusteny. Dedecek detto 🥀🥀🥀🥀🥀. Lebo neumysleny tč.,lebo nebude pokracovat v trestnej cinnosti, lebo blablabla... . Zabije 2 ludi a je v pohode doma. Ako vedia, ze to spravil neumyselne a henten vas, ze umyselne diloval drogy... Vezmite sa ako Hujerovi a chodte zistit co a ako, Lucanski tak nespravili a.... 🥀

Volať môže len na schválené čísla, z cpz. Išiel. Do väzby áno? Rodinný príslušník nech sa informuje, tomu poskytnú info. Kredit sa dobíja cez aplikáciu bv fon, potrebné je číslo vážna vedieť.