icon

Ako správne vyplniť potvrdenie o hľadaní zamestnania?

palo120794
15. mar 2025

Ospravedlnujem sa ked nekomu pride vtipne ze neviem presne co mam na potvrdeni vyplnit ale v obchode v nakupnom centre kde kamarat robi som si vypytal od neho peciatku na potvrdenie... len peciatku, nic ine. Svoje udaje, datum a poziciu to by som vedel vyplnit ale hlavne co sa chcem opytat je Kontaktna osoba a tel.cislo zamestnavatela. Nazov zamestnavatela mi nekto povedal ze nemusim lebo uz je na peciatke ale tieto 2 kolonky neviem ale aj keby som vlastne mal tak to ani nemam ako vyplnit kedze tie udaje nepoznam

Viem ze ludia to takto robia ze si chodia pytat peciatky po obchodoch tak si skor myslim ze to nemusim vyplnat lebo pochybujem ze vsetci co si zhanaju peciatky si zhanaju kontakt a cislo

januska12323
15. mar 2025

Však sa opýtaj kamaráta keď už ti dal pečiatku taký detail určite vie.

markusrasford
15. mar 2025

@palo120794 tak tam napíš neuvedené. Majiteľ firmy si nežiada uviesť telefónny kontakt
A úradníci nech sa starajú.

muchotrafka298
15. mar 2025

Samozrejme ze je nutne toto vyplnit. Mne raz takto volali, ked som to peciatkovala uchadzacovi o zamestnanie. Neviem ci to bola nahoda, ale sa to robi pravidelne, ze zavolaju z uradu, ci ten clovek sa o pracu naozaj uchadzal.

elanor
15. mar 2025

a naco si robis ostaru s peciatkovanim a vypisovanim?
ved staci napr. cez profesiu niekam poslat zivotopis, oni ti automaticky poslu mail, ze si reagoval na pracovnu ponuku tam a tam - to potvrdenie co ti pride na mail staci vytlacit a mas.
Ak to potrebujes len nato, ze ukazes, ale realne nehladas, tak posles CVcko na prvu blbost, na ktoru nemas vzdelanie ani prax, ani volat ta nebudu na pohovor. Ale papier, ze si si hladal zamestnanie mat budes. Ucel svati prostriedky...

palo120794
autor
15. mar 2025

@elanor ja viem ze to tak staci len som tam bol nieco kupit a tak som sa spytal kamarata kedze tam bol ci by sa dalo opeciatkovat. Ale ako vidim tak sa to moc neoplati :D
Ozaj to je lepsie cez profesiu :D

viestta
15. mar 2025

A aspon si sa zaujimal ci by ta vzali alebo si len zberac peciatok?

slavomira236
15. mar 2025

@palo120794 staci peciatka a podpis na nu. Vypisat nazov zamestnania adresu poziciu..