Ako vybaviť občiansky preukaz pre syna?
Ahojte,idem dať robiť synovi prvý OP.Ale vôbec si nespomínam,kde môže byť ten bez fotky, keďže sme ho nikdy k ničomu nepotrebovali,a viem,že ho treba vrátiť.Neviete aký je postup,ak ho nemám?🤦
@pribinak ale veď ti hovorím,že to žiadajú od nás,že máme priniesť,keď pôjdeme po nový op
Je to hlupost,vybavovala som obom detom a stacil RL. Dcera ma aj bez fotky a nikto ho nepytal. Ten sluzi ako karticka poistenca na pristup do ezdravie.
@pribinak môj muž ani nevedel,že niečo také má,tak mi volal,že pani pýta op,mne nejde o pravdu,nepravdu,len hovorím,čo chceli po nás
@e1i veď tiež som si myslela,išiel manžel len s rodným listom,tak mu pani kázala priniesť,keď pôjdeme po nový op
Ja som vybavovala 13r synovi občiansky a pani sa pýtala na občiansky bez fotky že ho treba nabudúce vrátiť
Ja som vybavovala detom OP nedavno a mame pre jedneho aj bez fotky doma a tiez od nas nepytali. Iba stary pas pytali.
Syn mal OP s fotkou a následne mu poštou prišiel ten bez fotky. Keď ten s fotkou po 2 rokoch stratil platnosť, išli sme vybaviť nový a nik nepýtal ten bez fotky. Ten má totiž, niekde v ďalekej budúcnosti, slúžiť namiesto kartičky poistenca.
Ja som bola vybavovať dcére 6r., vracali sme len starý s fotkou, ten bez fotky je niekde zapatroseny doma...
Ja by som povedala že som ho stratila... Veď to tak aj je.

To čo je za hlúposť? OP bez fotky nemá nič s OP s fotkou