icon

Ako vybaviť preukážku na vlaky zadarmo?

9. máj 2025

Dobrý deň,chcem ísť deťom vybaviť nejakú preukážku na "vlaky zadarmo". Chcem sa spýtať čo k tomu treba a dá sa to vybaviť na ktorejkoľvek vlakovej stanici? Ďakujem za odpoveď.

wwwwerunka
9. máj 2025

Rodny list+fotka
Ano asi na kazdej väčšej stanici

anickaaa6aaa
9. máj 2025
@wwwwerunka

Rodny list+fotka
Ano asi na kazdej väčšej stanici

@wwwwerunka no nedá sa na každej. treba kuk stránku. Ja som musela ísť do iného mesta 😅 sice len o 4km ďalej, ale tak treba preveriť. Fotku potrebuješ 3x2 cm. Ak bude niečo väčšia tak odstrihnú kúsok a platila som 50centov za fóliu.

gabus543
9. máj 2025

Keď už tú preukážku budeš mať, musíš ísť na vlakovú pokladňu kde ti vydajú bezplatný lístok na vlak,neviem či sa nedá aj online vybaviť,treba si to zistiť.

viestta
9. máj 2025
@gabus543

Keď už tú preukážku budeš mať, musíš ísť na vlakovú pokladňu kde ti vydajú bezplatný lístok na vlak,neviem či sa nedá aj online vybaviť,treba si to zistiť.

@gabus543 vydaju jej bezplatny listok za 3€ manipulacny poplatok. Aj s preukazom na bezplatnu prepravu treba kupovat listky cez internet alebo appku. Pani to tak vymysleli od marca

anickaaa6aaa
9. máj 2025
@viestta

@gabus543 vydaju jej bezplatny listok za 3€ manipulacny poplatok. Aj s preukazom na bezplatnu prepravu treba kupovat listky cez internet alebo appku. Pani to tak vymysleli od marca

@viestta aká je to appka? dik

nin12345
9. máj 2025

Ak už navštevujú školu treba aby vyplnila vratnicka/hospodarka tlačivo od ZSSK a potom zájsť s dokladmi a fotkou malou tam a spravia ti to hneď

viestta
9. máj 2025
@anickaaa6aaa

@anickaaa6aaa cestuj vlakom, alebo tak nejak

viestta
9. máj 2025
@nin12345

Ak už navštevujú školu treba aby vyplnila vratnicka/hospodarka tlačivo od ZSSK a potom zájsť s dokladmi a fotkou malou tam a spravia ti to hneď

@nin12345 do 15 rokov nic zo skoly netreba, to len u starsich studentov a ziakov

maranco
9. máj 2025

Čomu si v texte https://www.zssk.sk/zlavy-cestovne/deti-od-6-ro... nerozumela čo potrebuješ vysvetliť?

aalt
9. máj 2025

Namiesto rodneho listu, moze byt aj cestovny pas. A teda ta fotka. Robia to na pockanie.

kristiii
9. máj 2025
@anickaaa6aaa

@viestta manipulačný pri okienku je 1 euro, nie? 3 eura vo vlaku.
@anickaaa6aaa aplikácia idemevlakom.

nin12345
9. máj 2025
@viestta

@nin12345 do 15 rokov nic zo skoly netreba, to len u starsich studentov a ziakov

@viestta aha ďakujem ja som myslela že to platí aj pre ZŠ

niekto2hy
9. máj 2025
@anickaaa6aaa

@anickaaa6aaa Alebo Smart ucet CSOB-je zadarmo,tam si vies tiez kupit listok na vlak.

poleva
10. máj 2025
@kristiii

@viestta manipulačný pri okienku je 1 euro, nie? 3 eura vo vlaku.
@anickaaa6aaa aplikácia idemevlakom.

@kristiii ano 1 euro pri okienku..starobni a invalidni dochodcovia neplatia pri okienku nic...

majka2959
13. máj 2025
@anickaaa6aaa

@anickaaa6aaa Ideme vlakom