Ako vybaviť preukážku na vlaky zadarmo?
Dobrý deň,chcem ísť deťom vybaviť nejakú preukážku na "vlaky zadarmo". Chcem sa spýtať čo k tomu treba a dá sa to vybaviť na ktorejkoľvek vlakovej stanici? Ďakujem za odpoveď.
Rodny list+fotka
Ano asi na kazdej väčšej stanici
@wwwwerunka no nedá sa na každej. treba kuk stránku. Ja som musela ísť do iného mesta 😅 sice len o 4km ďalej, ale tak treba preveriť. Fotku potrebuješ 3x2 cm. Ak bude niečo väčšia tak odstrihnú kúsok a platila som 50centov za fóliu.
Keď už tú preukážku budeš mať, musíš ísť na vlakovú pokladňu kde ti vydajú bezplatný lístok na vlak,neviem či sa nedá aj online vybaviť,treba si to zistiť.
Keď už tú preukážku budeš mať, musíš ísť na vlakovú pokladňu kde ti vydajú bezplatný lístok na vlak,neviem či sa nedá aj online vybaviť,treba si to zistiť.
@gabus543 vydaju jej bezplatny listok za 3€ manipulacny poplatok. Aj s preukazom na bezplatnu prepravu treba kupovat listky cez internet alebo appku. Pani to tak vymysleli od marca
Ak už navštevujú školu treba aby vyplnila vratnicka/hospodarka tlačivo od ZSSK a potom zájsť s dokladmi a fotkou malou tam a spravia ti to hneď
@viestta aká je to appka? dik
@anickaaa6aaa cestuj vlakom, alebo tak nejak
Čomu si v texte https://www.zssk.sk/zlavy-cestovne/deti-od-6-ro... nerozumela čo potrebuješ vysvetliť?
Namiesto rodneho listu, moze byt aj cestovny pas. A teda ta fotka. Robia to na pockanie.
@viestta manipulačný pri okienku je 1 euro, nie? 3 eura vo vlaku.
@anickaaa6aaa aplikácia idemevlakom.
@anickaaa6aaa Alebo Smart ucet CSOB-je zadarmo,tam si vies tiez kupit listok na vlak.
@viestta manipulačný pri okienku je 1 euro, nie? 3 eura vo vlaku.
@anickaaa6aaa aplikácia idemevlakom.
@kristiii ano 1 euro pri okienku..starobni a invalidni dochodcovia neplatia pri okienku nic...

Rodny list+fotka
Ano asi na kazdej väčšej stanici