Ako vybaviť ZŤP pre manžela s oslepnutím?
Dobrý deň.
Prosím vás ako riesit. Manžel je ID má polovičný teraz náhle oslepol na jedno oko na ďalšie slepne poslal papiere na prehodnotenie.
Chceme však podať papiere aj na ztp prosím kam to podať ako žiadať napr o auto alebo asistenta každý hovorí niečo iné už v Tom máme guláš
Všetko UPSVaR. Pri príspevku na auto musí chodiť do práce. Inak auto neschvália
Treba si jasne rozmysliet, co a preco chcete, nie na vsetko, co existuje, ma aj uplne slepy clovek narok. Potom lekar vypise integrovany posudok, v ktorom budu uvedene presne poziadavky, toto dolozite odbornymi nalezmi a uvidi sa...
Treba si jasne rozmysliet, co a preco chcete, nie na vsetko, co existuje, ma aj uplne slepy clovek narok. Potom lekar vypise integrovany posudok, v ktorom budu uvedene presne poziadavky, toto dolozite odbornymi nalezmi a uvidi sa...
@janickadr takže už lekar musí napísať do posudku že pacient chce sro.plus auto a asistenta áno manžel pracuje
@janickadr takže už lekar musí napísať do posudku že pacient chce sro.plus auto a asistenta áno manžel pracuje
@anonym_autor lekár musí napísať do posudku, že je odkázaný na individuálnu prepravu a rovnako, že potrebuje asistenciu a pri akých činnostiach. Ale na to, aby dostal auto musí chodiť do práce, do denného stacionára apd.
@anonym_autor ja sa chcem opýtať, kvôli akej diagnóze prichádza o zrak?
@anonym_autor Klikni sem a môžeš čítať celý deň. Máš tam informácie z prvej ruky a nie dohady ľudí z MK, ktorí sa v tom nevyznajú, či útržkové informácie. (tým nechcem povedať, že by ti hore zle poradili, alebo že by nemali pravdu).

ZŤP sme vybavovali na úrade práce.