Ako vyplniť tlačivo, keď som bola s dcérou ako doprovod u pediatričky?
Bola som doprovod u dr s dcerou u pediatricky.Tam mam dat jej meno ci moje dakujem
Daj tam svoje meno - ty si bola sprievod a je to tvoja priepustka.
Daj tam svoje meno - ty si bola sprievod a je to tvoja priepustka.
@pinkgirl ano ale peciatka je od detskej dr
Myslis priepustku? ak ano, tak samozrejme ze tvoje meno, ved zamestnana si ty a napises tam sprievod
@krasneleto aj ked je peciatka od detskej dr?
@krasneleto aj ked je peciatka od detskej dr?
@anonym_autor ano, preto tam pises sprievod...
@anonym_autor to je v poriadku, dr.dala svoju pečiatku a meno tam bude tvoje, pretože ty si doprevadila dieťa.
@anonym_autor priepustka na tvoje meno a dopísané doprovod dcéry.
@anonym_autor to je v poriadku, dr.dala svoju pečiatku a meno tam bude tvoje, pretože ty si doprevadila dieťa.
@pinkgirl ok chspem
@anonym_autor priepustka na tvoje meno a dopísané doprovod dcéry.
@anonym_c95d49 ok dik
Ty si zamestnanec, teba uvoľnili z práce.
Píšeš svoje meno a pod to doprovod dcéry. My píšeme aj meno dieťaťa a do zátvorky rok narodenia. Napr. doprovod dcéry Evy (2015).
Opytaj sa u teba v praci, lebo vsade je to inak. U nas napriklad tam napisu doprovod a dieta alebo rod.prislusnik. Meno tam nechceme, kvoli GDPR. Ale vieme, ze kto ma ako stare dieta. V pripade rod.prislusnika pisem ja konkretne otec.
Netreba písať žiadne meno ani dátumy narodenia. Len lekárske vyšetrenie- doprovod.
Opytaj sa u teba v praci, lebo vsade je to inak. U nas napriklad tam napisu doprovod a dieta alebo rod.prislusnik. Meno tam nechceme, kvoli GDPR. Ale vieme, ze kto ma ako stare dieta. V pripade rod.prislusnika pisem ja konkretne otec.
@anonym_autor dakujme baby napisala som ako ste kazali nikdy sme to nevyuzili tak zato

Myslis priepustku? ak ano, tak samozrejme ze tvoje meno, ved zamestnana si ty a napises tam sprievod