Ako vytvoriť zmluvu na prenájom bytu?
Prosim vas, ti co prenajimate byt, robili ste si zmluvu sami? Pripadne viete odporucit nejaky odkaz, kde najdem dobry vzor? Dakujem
Zmluva na mieru u pravnika ma stala 250 eur a nebanujem ani cent a je tam vsetko do poslednej bodky skontrolovane. Vela vzorov je fakt onicom, na tomto by som urcite nesetrila, vsak ides niekomu zverit majetok v hodnote desiatok/stoviek tisic €.
@patka06 nejaké skúsenosti sú, aj keď právnik by bol asi lepšia voľba. Len je problém ako nájsť toho správneho, presne ako píšeš, skvosty vedia aj oni vyprodukovať.
Verim tomu, ze aj niektori pravnici su neschopni, ale vsak si len pohladaj podla recenzii niekoho overeneho, fakt by som na tom nesetrila a neriskovala to. Mas to viacmenej jednorazovu investiciu aj keby sa ti tam najomnici casom obmienali. Ja som tiez mala takyto vzor z internetu, co koluje aj po roznych skupinach na FB a podobne ako "overeny", na prvy pohlad super, podoplnala som co som tam este chcela a tak som to poslala pravnicke iba ze pre istotu skontrolovat a celkom sa na tom pobavila 😀 Kazdu jednu vetu so mnou presla a povedala mi, ci je dobre, co je zle, co je uplne zbytocne a neobstalo by to. Ja fakt nelutujem.

Napr. tu je dobrý vzor, každý si ju doplní podľa vlastnej potreby
https://xpravo.eu/kratkodoby-najom-bytu-vzor-zm...