icon

Ako získať papier o dokladovaní hľadania práce?

7. dec 2025

Prosím idem si po radu ak potrebujem ešte jeden papier o hladani prace stačí keď si ho stiahnem a vytlačím zo stránky?Alebo si musím ísť zobrat na yrad osobne?Dakujem

anonym_45ec3f
7. dec 2025

ja na úrad nosím len vytlačené reakcie na ponuku práce že som poslala svoj životopis papier potvrdení na pohovore som nedosniesla ani jeden a to som od augusta na úrade

autor
7. dec 2025
@anonym_45ec3f

ja na úrad nosím len vytlačené reakcie na ponuku práce že som poslala svoj životopis papier potvrdení na pohovore som nedosniesla ani jeden a to som od augusta na úrade

@anonym_45ec3f nosite potvrdenie 1 mesacne?

zobaka
7. dec 2025

netreba ti ziadny papier, staci, ze reagujes napriklad na ponuku na profesii a posles to uradnicke mailom, netreba chodit s papiermi

autor
7. dec 2025
@zobaka

netreba ti ziadny papier, staci, ze reagujes napriklad na ponuku na profesii a posles to uradnicke mailom, netreba chodit s papiermi

@zobaka ak sa stalo ze som nestihla 1 mesiac poslať ponuku a tento mesiac mam 2 vadi to?

anonym_23dca0
7. dec 2025

Ja som to na upsvar posielala emailom, screenshoty o to, že som reagovala na ponuku. Stačilo.

minesasubu
Autor odpoveď zmazal
anonym_f88693
7. dec 2025
@anonym_autor

@zobaka ak sa stalo ze som nestihla 1 mesiac poslať ponuku a tento mesiac mam 2 vadi to?

@anonym_autor neviem ako ti povedali, mne povedala, ze staci jedna, termin som mala o dva mesiace, proste do terminu jedna