Ako získať papier o dokladovaní hľadania práce?
Prosím idem si po radu ak potrebujem ešte jeden papier o hladani prace stačí keď si ho stiahnem a vytlačím zo stránky?Alebo si musím ísť zobrat na yrad osobne?Dakujem
ja na úrad nosím len vytlačené reakcie na ponuku práce že som poslala svoj životopis papier potvrdení na pohovore som nedosniesla ani jeden a to som od augusta na úrade
@anonym_45ec3f nosite potvrdenie 1 mesacne?
netreba ti ziadny papier, staci, ze reagujes napriklad na ponuku na profesii a posles to uradnicke mailom, netreba chodit s papiermi
netreba ti ziadny papier, staci, ze reagujes napriklad na ponuku na profesii a posles to uradnicke mailom, netreba chodit s papiermi
@zobaka ak sa stalo ze som nestihla 1 mesiac poslať ponuku a tento mesiac mam 2 vadi to?
Ja som to na upsvar posielala emailom, screenshoty o to, že som reagovala na ponuku. Stačilo.
@zobaka ak sa stalo ze som nestihla 1 mesiac poslať ponuku a tento mesiac mam 2 vadi to?
@anonym_autor neviem ako ti povedali, mne povedala, ze staci jedna, termin som mala o dva mesiace, proste do terminu jedna

ja na úrad nosím len vytlačené reakcie na ponuku práce že som poslala svoj životopis papier potvrdení na pohovore som nedosniesla ani jeden a to som od augusta na úrade