Ako získať ZŤP alebo ZŤP-S preukaz?
Chcel by som sa opýtať, že môžem mať ŽTP preukaz poprípade aj s doprovodom. DG mám Agaptívnu poruchu od psychiatra a liečim sa na sýnusovú tachykardiu, Astmu bronchiale a alergie. Údajne na to potrebujem viacej diagnóz :( neviete mi prosim poradiť?
@123kika1234 čiže možno by mi ho aj dali nie? Keď mam jednu diagnózu a este k to u aj iné dg
@marhulka13 no obvodná mi to vypísala ale ona sama nevedela, ze ci mi to daju… podal som to pred dvoma mesiacmi a stale mi nic neprišlo… tak som zvedaví …
zavisi od stupna choroby, sinusova tachykardia na to nie mozno na psychicku diagnozu najskor ved poziadaj a uvidis zavisi aj od spravy ako bude napisana
Ja odporúčam aj priniesť viac lekárskych správ (tých podstatných) ako len 6 mesiacov starých, mne brali dosť do úvahy hospitalizáciu a jej priebeh z roku 2020 a žiadala som o ztp 2023
@terezkaarthuramax ďakujem velmi pekne, mama to podané od novembra 2024, tak cakam…

Ja som liečená u psychiatra a mám ZTP-S aj modrý preukaz, ale asi je moja diagnóza vážnejšia a aj priebeh liečby..