Ako zistiť pokutu za rýchlosť v Česku?
Zdravim, da sa niekde overit ci mam v cesku pokutu za rychlost? Dakujem
Všade sa jazdí podľa povolenej rýchlosti, či SK, či CZ, či AT, či DE a hoc kde. Nechápem prečo treba byť frajer prekročiť hranicu. Toto nikdy nepochopím prečo musia ľudia jazdiť jak blázni
Všade sa jazdí podľa povolenej rýchlosti, či SK, či CZ, či AT, či DE a hoc kde. Nechápem prečo treba byť frajer prekročiť hranicu. Toto nikdy nepochopím prečo musia ľudia jazdiť jak blázni
@stellarstar nemusia nutne jazdit ako blazni. Bola som minule na Morave a cesta isla dedinkou dolu strmym kopcom. Bolo aj pisane merany usek. Sledovala som si tachometer, aby som isla ako treba. Ale v jeden moment sme si obzerali domceky a uz rychlost bola trochu pod 60 km/h. Hned som zase brzdila, ale teoreticky ma mohli zamerat. Utesovala som sa tym, ze tachometer v aute ukazuje trochu vyssie, takze som mohla ist realne cca 55-57 km/h. No na pokutu by to uz bolo.
Pride postou, teraz to nezistis
@stellarstar nemusia nutne jazdit ako blazni. Bola som minule na Morave a cesta isla dedinkou dolu strmym kopcom. Bolo aj pisane merany usek. Sledovala som si tachometer, aby som isla ako treba. Ale v jeden moment sme si obzerali domceky a uz rychlost bola trochu pod 60 km/h. Hned som zase brzdila, ale teoreticky ma mohli zamerat. Utesovala som sa tym, ze tachometer v aute ukazuje trochu vyssie, takze som mohla ist realne cca 55-57 km/h. No na pokutu by to uz bolo.
@81alena81 tachometer ukazuje menej a radar je nastavený o 5-10 km/h vyššie
@stellarstar to by bolo krásne keby sa tak všade jazdí ale nejazdí. U nás v meste keď idem 50 dobre že ma nevytrubia za to. Tu sa chodí 70 cez mesto
@stellarstar to by bolo krásne keby sa tak všade jazdí ale nejazdí. U nás v meste keď idem 50 dobre že ma nevytrubia za to. Tu sa chodí 70 cez mesto
@anonym_680abe mňa dnes pri žel.priechode jedne kktko predbehol lebo sa mu nepáčilo že ja som spomalila 🤦♀️🙈 tu v meste u mna tiež 50 ale zatiaľ som nezažila aby na mňa trubali ale na diaľnici je to vzdy. Pri Viedni je 80km/h merany úsek samozrejme ja dodržiavam a za mnou debili svetlom trubia aby som šla rýchlejšie 🤦♀️ nejdem ja kv nim nenienim platiť pokutu
@81alena81 tachometer ukazuje menej a radar je nastavený o 5-10 km/h vyššie
@patka06 ale snad si pochopila pointu, ze nie vzdy ide o to, ze sa niekto ruti mestom. Ibcas sa moze stat, ze clovek prehliadne (ano, nemalo by sa, ale ked je v novom prostredi a kopu inych znaciek ci cokolvek, stane sa).
Ano, niektori su debili a robia si z ciest pretekarsku drahu, ale aj taki, ktorym sa tiez podari, ale pritom pretekari nie su.

nie, ak ťa namerali, príde poštou