icon

Ako zrušiť otcovstvo?

blackrob
25. nov 2011

dobry den prajem som tu novi ja sa chcem informovat ako zrusit odcovstvo lebo moja ex priatelka mi klamala ze sin ktoreho mame je moj a pravdu mi povedala as ket sme sa rozisli ze ja niesom odcom dietata syn ma 2 roky a z ex sa nestikam ani niesme zosobaseni ak bi som poprel odcovstvo bude to stacit abi zbavili vsetkich prav ona ties suhlasi abi som zrusil odcovstvo

lili777
25. nov 2011

pane bože ten pravopis....poradiť neviem, len sa zamýšľam nad tým, čo toto nepíše náhodou prvák základnej školy....

akuba
25. dec 2011

😎

petronesa
25. dec 2011

bude to stacit....tusim niekto vynehaval predmet slovensky jazyk 😀 pobavila som sa na gramtike 😀 😀

evinka400
26. dec 2011

@blackrob len cez sud

evinka400
26. dec 2011

@petronesa nepíše sa vynehaval, ale vynechával. Tiež nie gramtika, ale gramatika.

petronesa
26. dec 2011

evinka400 váááá 😀 ale idem druhých kritizovať 🙂 ale tak gramatiku ovládam len keď píšem rýchlo tak písmenka neposlúchajú 😅

stella231
26. dec 2011

@petronesa on vie zase vymenit palivove a vzduchove filtre na aute !! čo ty možno neovladaš ... nechcem sa zastavať nikoho .. ale niekto na to proste nema
@blackrob určite sa obrať na sud..pripadne centrum pravnej pomoci.

evinka400
26. dec 2011

@petronesa jasné veď len o to ide, niekto vynechá písmenka a niekto si zmýli y a i 🙂

lili_mia
26. dec 2011

@blackrob obrátiť sa na súd ohľadom zrušenia otcovstva, pretože si bol oklamaný, zrejme budú nariadené testy dna a podľa ich výsledku sa uvidí, možno v záchvate rozchodovej zlosti ti vykričala, že syn nie je tvoj