icon

Anonymný podnet na zanedbanú zdravotnú starostlivosť pediatra

20. máj 2025

Zdravim da sa napisat podnet nad zanedbanu zdravotnu starostlivost na pediatra aj anonymne? Alebo niečo na prešetrenie " praktik" lekara?

zuzanka.zuzu
20. máj 2025

nevenujú sa poriadne ani neanonymným, takže z anonymu sa už vôbec nepôjdu potrhať 🤷

deti95060810
20. máj 2025

zanedbaná zdr. starostlivosť.
musíš predsa napísať meno pacienta, aby si preštudovali zdr. dokumentáciu alebo aspoň prečítali zdr. správy k pacientovi ....
ak uvedieš meno pacienta tak to už anonym nie je.
inak si nerob veľké nádeje v tomto bananistane - ťaháš stále ako pacient za kratší koniec...

autor
20. máj 2025
@deti95060810

zanedbaná zdr. starostlivosť.
musíš predsa napísať meno pacienta, aby si preštudovali zdr. dokumentáciu alebo aspoň prečítali zdr. správy k pacientovi ....
ak uvedieš meno pacienta tak to už anonym nie je.
inak si nerob veľké nádeje v tomto bananistane - ťaháš stále ako pacient za kratší koniec...

@deti95060810 aha jasne to mi nenapadlo. Ono to nieje ani take važne. Ja som len chcela upozornit na nasu pediatriču a jej vyšetrenia cez telefón aj po corone vždy ma odbila ze nema teplotu tak netreba prist ale staci domaca liečba volnopredajnimi liekmi. No tak som odišla nedavno k inej detskej a tam vyšetrili a nasadili liecbu na zapal tak si viem predstavit ze tie kašle za tie roky boli mozno važnejšie aj bez teploty