icon

Arómalampa v škôlke

ywaywa
5. sep 2013

Velmi pekne vas prosim neviete ci existuje nejaky zakon ktory zakazuje pouzivanie aromalampy v skolke ?? bo v nasej skolke to pouzivaju a mojmu malemu to nerobi dobre lebo je alergik tak neviem co mam robit ak mate nejake skusenosti pripadne rady budem velmi rada .

bodka13
5. sep 2013

@ywaywa a s učiteľkami si sa o tom rozprávala, priniesla si im lekársku správu o jeho alergii 😕 neviem na čo je tvoj synček alergický, možno by stačilo zmeniť olej/vôňu a všetko bude ok

ywaywa
autor
5. sep 2013

@bodka13 ahoj dakujem za odpoved. mno ucitelkam som povedala dokonca sme doniesli aj papiere od alergologicky ze to nieje vhodne pre neho a nic riaditelka mi povedala ze jednina z celej skolky mam problem :( neviem co mam robit :(

klincek
5. sep 2013

@ywaywa no ked nie je ochotna to akceptovat po dobrom, tak na nu (pekne asertivne) apeluj, ci si je vedoma, coho sa vo vztahu k tvojmu dietatu dopusta pouzivanim tej lampy, ked je informovana o jeho zdravotnom stave a o odporucani lekarky..vedome ohrozuje jeho zdravie, a to uz sranda nie je. takze ofrflat si to moze (doma pred muzom, ty nie si povinna taketo hlasky pocuvat), ale laskavo nech sa tejto situacii prisposobi.
mimochodom, moje deti alergici nie su, a aromalampu v skolke by som tiez videla nerada, urcite by som mala namietky..naco to ma byt dobre? v zivote sa deti "nafetuju" este kadecoho, nemusia uz od malicka. a umele vone typu airwick do zasuvky uz ani nehovorim, megahnus, ktorym si ludia dobrovolne nicia zdravie.. 😠

linda20111
5. sep 2013

Na tvojom mieste by som to dala riaditelke pisomne /kopiu listu si odloz/. Jednoducha kratka ziadost - Tymto Vas ziadam, aby ste v priestoroch materskej skoly na ul. Hlavnej, v case ked sa tam nachadza moj syn Jozko Mrkvicka, nepouzivali lampu s primesou vonnych olejov nakolko trpi silnou alergiou na tieto oleje. V prilohe prikladam potvrdenie MUDr. .......z odboru alergologie. Za vybavenie mojej ziadosti dakujem S pozdravom.... A este by som jej medzi 4 ocami povedala ak raz pouziju tu lampu tak pojdem dat trestne oznamenie na policiu za poskodzovanie zdravia. Predpis č. 300/2005 Z. z.Trestný zákon, paragraf si vyhladaj, nech o tom upovedomi vsetky ucitelky v skolke aby to vedeli
@ywaywa