Budú vám po stopnutí PN opäť vyplácať dávky?
Ahojte baby ako je to keď vám stopnú pn na 30 dní po 30 dňoch vám ju budú opäť vyplácať ? Dakujem
@balerina2025 nebola som doma a došla mi kontrola ale bola som u lekárky mám tam zaniesť papier a že podľa toho to posúdia či mi to stopnú na 30 dni
@simona19935 ano ked mas potvrdenie od lekara, urcite zanes na SP.oni si to potom aj overuju ci si tam naozaj bola.
@balerina2025 oni tam chcú aj presne čas kontrola mi prišla o 13:45 a ja som od lekárky odchádzala tak o pol 3 tak neviem či to budú brať do úvahy tak preto za pýtam že ako to je keď mi to náhodu stopnú na tých 30 dni
@simona19935 fu to netusim, skus sa pytat priamo na SP podla mna.
oni zvyknú volať aj lekárovi ten vie povedať či si bola v čakárni, má tam kamery
@mogaa on sa pýtal že kedy som odchádzala a či som tam bola vobec asestricka mu povedala kedy som odchádzala a aj tak mi došiel papier že mám priniesť vyšetrovaciu spravu
@simona19935 ano lebo ludia to klamu papierikmi s peciatkami od lekarov. tak si to musia dako preverit.
Tak zrejme to potrebujú mať doložené aj papierom,preto to treba doniesť
@simona19935 samozrejem že si to potrebujú preveriť a jediné oreverenie je správa od lekára, tam je dátum a niekde je uvedený aj čas-....

preco stopnu? nerozumiem