Cena pasu pre 10-mesačné bábätko
Dobrý večer prajem. Neviete prosím aka je cena za pas pre 10 mesačne bábätko? Ďakujem
30 dní - 12, 10 dní - 24 a 2 dny 36
Inac poradim ti, existuje napr. Google alebo iny prehliadac, kam heslovite zadas otazku a ono ti to vypluje odpoved. Skus
@belllinka na toto som sa nepýtala 😉 veľa krát som zadala a nenašlo správnu odpoveď.
@berenika39 vďaka
A co si tam akoze zadala? Lebo nech to zadam akokolvek, hned mi to najde
Ak necestujete mimo EU stačí vybavit občiansky je lacnejší 😇 kedze dp 6r je platnosť len na 2r pre dieťa ja malej tak vybavujem od 1r vždy
A kde máš záruku že odpoveď na MK je správna??
@zuzkaa1991 koľko ste dali za op prosím?
@belllinka to by musela dokazat samostatne premyslat, a este aj dokazat vyhodnocovat informacie.
A to dnes vela ludi nedokaze, nevie, alebo jednoducho len nechce.
Dnesna moderna populacia je tak leniva a neschopna samostatneho uvazovania, az to pekne nie je. Oni chcu vsetko na zlatom podnose, aby robotu za nich urobil niekto iny, a oni len zlizali smotanu...
@elanor o com točité? Človek sa normálne opýta a vy máte taku odpoveď? Ja nedokážem samostatne rozmýšľať? Láskavo ma neurazajte za to ze sa opýtam na niečo. Ďakujem. Keď vám vadí moja otázka mali ste ju preskočiť a nie urážať
nie nedokazes. Keby si to vedela, netreba sa ti pytat na MK ako 5 rocnemu decku. Na googli by si nasla odpoved do 5 sekund aj sama. To, ze to nedokazes o nicoem svedci.
A jedno ako velmi sa nafuknes.
ps. okrem toho som predtym neodpovedala tebe. A pisala som vseobecne. To, ze si sa tam nasla, je tvoj problem. Nemozem zato, ze trafena hus zagagala.
@elanor váš názor má nezaujíma. Keď vám vadí moja otázka preskočte ju dobre? Ďakujem. Ostatne ženy vedeli normálne odpovedať a vy co? Urážate
prestan byt vztahovacna a trosku sa vzchop. Pomoze ti to...
@elanor dovolila som vám tykať mi? Nie. Vychovavajte niekoho iného nie mňa
Hovori ti nieco etiketa na internete? asi nie...
Za dalsie pravidla tejto stranky si tiez necitala, ze?
Skus si nastudovat jedno i druhe, a potom sa ozvi...
Lebo zatial sa strapnujes seba samu dalej a dalej, jedna radost.
@elanor už má prestaňte urážať dobre?!
prosim?
@elanor nemám s vami o com už komunikovať. Otázka bola inak položená a nie o tom ze sa strapňujem a tak ďalej. Takže ďakujem za rozhovor dovidenia

a už si si to teda zistila? 🤣
@mondolina sú tu aj ženy ktoré normálne odpovedajú 😉 a niesu povyšenecke 😉
Idem.akurat budúci.mesiac robit dalsi.konci platnost na internete staci si dat do google cena OP alebo pasu 😇 od minulého roka isli rapidne. Hore pise na nete zevraj 7eur tak som zvedava ked pojdeme vybavovať
Pred 2r..stal 4.5eur
@zuzkaa1991 ďakujem. 😉
naozaj do minúty si to vieš vygoogliť, skôr ako zadáš do google modry koník a ako bonus takúto otázku

12, 24, 36 zalezi ako rychlo potrebujes. Hod do googlu.