Cestovanie s deťmi do zahraničia - rodný list
Ak cestujem s deťmi na týždeň do zahraničia, deti majú samozrejme svoje pasy, môžu na hraniciach overovať aj vzťah detí k sprevádzajúcej osobe...predložíte originál alebo stačí neoverená kópia rodného listu? Deti majú rovnaké priezvisko ako ja.
Maju rovnake priezvysko stacia pasy.
Keď majú pasy a ste ich rodič tak nie ...syn minule leto cestoval s babkou a dedkom do Grécka a tam už musel mať splnomocnenie od nás potvrdenie notárom v angličtine kontrolovali to na letisku ...
@miadi priezvisko 🙈
@stellarstar
@miadi
@ada510 ďakujem všetkým
@stellarstar no tak som trapna neovladam gramatiku nezijem na Svk polku zivota keby si mala kazdemu opravit hrubku tu tak mas zabavu na cely den 🙈😝
@miadi stačí zapnúť autocorrect 🤷♀️
@stellarstar Och aka si mudra 🙈na kanadskom mobile nemam slovensky jazyk v moznosti autocorrect to by som si musela cely phone nastavit do slovenciny a to koli tebe robit nebudem.kludne mà oprav aj nabuduce. Ked to bude bez money emoji tak ti podakujem. Ale za povysenecke komentare .. u mna klesas na internet 😈
Monkey emoji blby autocorrect 😂
@miadi nevrav lebo ja žijem v AT, v tel mam všetky jazyky sveta, sama ovládam 3 jazyky kt denno denne komunikujem spisovne i slovne a stačí len jazyk na klávesnici potiahnuť na ktorý chceš

https://www.slovensko.sk/sk/zivotne-situacie/zi...