icon

Cestovanie s deťmi do zahraničia - rodný list

16. apr 2023

Ak cestujem s deťmi na týždeň do zahraničia, deti majú samozrejme svoje pasy, môžu na hraniciach overovať aj vzťah detí k sprevádzajúcej osobe...predložíte originál alebo stačí neoverená kópia rodného listu? Deti majú rovnaké priezvisko ako ja.

miadi
16. apr 2023

Maju rovnake priezvysko stacia pasy.

ada510
16. apr 2023

Keď majú pasy a ste ich rodič tak nie ...syn minule leto cestoval s babkou a dedkom do Grécka a tam už musel mať splnomocnenie od nás potvrdenie notárom v angličtine kontrolovali to na letisku ...

stellarstar
16. apr 2023

@miadi priezvisko 🙈

autor
16. apr 2023

@stellarstar
@miadi
@ada510 ďakujem všetkým

miadi
16. apr 2023

@stellarstar no tak som trapna neovladam gramatiku nezijem na Svk polku zivota keby si mala kazdemu opravit hrubku tu tak mas zabavu na cely den 🙈😝

stellarstar
16. apr 2023

@miadi stačí zapnúť autocorrect 🤷‍♀️

miadi
16. apr 2023

@stellarstar Och aka si mudra 🙈na kanadskom mobile nemam slovensky jazyk v moznosti autocorrect to by som si musela cely phone nastavit do slovenciny a to koli tebe robit nebudem.kludne mà oprav aj nabuduce. Ked to bude bez money emoji tak ti podakujem. Ale za povysenecke komentare .. u mna klesas na internet 😈

miadi
16. apr 2023

Monkey emoji blby autocorrect 😂

stellarstar
16. apr 2023

@miadi nevrav lebo ja žijem v AT, v tel mam všetky jazyky sveta, sama ovládam 3 jazyky kt denno denne komunikujem spisovne i slovne a stačí len jazyk na klávesnici potiahnuť na ktorý chceš