icon

Čo obsahuje sociálna anamnéza?

27. feb 2024

Vypisujem otcovi žiadosť od ID .. a je tam že sociálna anamnéza viete mi niekto poradiť co tam napísať?

tundra
27. feb 2024

Obsahom sociálnej anamnézy je: Rodinná anamnéza (analýza) - alebo tiež analýza užšieho prostredia, obsahuje základné informácie o všetkých členoch rodiny, ako sú napr. rodičia, súrodenci, starí rodičia, manžel, manželka, deti.

deti95060810
27. feb 2024

napísala by som Ok

tundra
27. feb 2024

Správna sociálna anamnéza obsahuje dostatok údajov o klientovi, jeho rodine, školských, pracovných, partnerských úspechoch, problémoch atď. Obsahom sociálnej anamnézy je:
Rodinná anamnéza (analýza) - alebo tiež analýza užšieho prostredia, obsahuje základné informácie o všetkých členoch rodiny, ako sú napr. rodičia, súrodenci, starí rodičia, manžel, manželka, deti. Súčasťou rodinnej analýzy je napr. aj analýza bytových podmienok, dostatok súkromia, súdržnosť rodiny atď.
Analýza širšieho prostredia - Sociálny pracovník sa usiluje získať všetky dostupné informácie o prostredí klienta, v ktorom sa bežne pohybuje, o jeho postavení (formálnom aj neformálnom) v tomto prostredí, o atmosfére, vzťahoch, úspechoch a zlyhaniach. Špecifickou oblasťou je analýza infraštruktúry, ktorej cieľom je vytypovať všetky vhodné inštitúcie, či organizácie, ktoré by mohli poskytnúť klientovi pomoc, alebo oporu.
Sociálna anamnéza sa vypracúva po získaní relevantných údajov, avšak najneskôr po piatich uskutočnených intervenciách.

tundra
27. feb 2024

@deti95060810 to strycko googl je taky mudry🤣🤣🤣

autor
27. feb 2024

No neviem ja tam mám napísať niečo do jedného riadku

tundra
27. feb 2024

Slobodny,zenaty,vdovec,zijuci sam alebo s detmi...

anita6666
27. feb 2024

Nič.treba ísť do práce.

babulkomale
27. feb 2024

Do jedneho riadku znamena ze napises napr. Zije s manzelkou v RD.
Ako ked v nemocnici pisu do spravy.

autor
27. feb 2024
macatt
27. feb 2024

Ženatý, 2 deti..