icon

Čo rieši okresný úrad?

14. apr 2025

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť, ak mi volaju z okresného úradu, čo zvyknú oni riešiť?
Riešia sa rám pokuty napríklad aj na aute? Rýchlosť a tak? Ci skôr veci ohľadom podnikania?
Neviem sa tam dovolať naspat, len na informácie, zevraj oni ma budu kontaktovať ale celý deň nikto nič, tak ja len ci ki niekto nevie poradiť, ďakuje.

autor
14. apr 2025

@maranco ďakujem

ibrunova
14. apr 2025

Pokuty sa telefonicky neriešia. Môže to byť z hocijakého odboru, teraz všetko možné patrí pod Okresný úrad.

januska12323
14. apr 2025

Hocičo

latusa
15. apr 2025

Zistili ste niečo? Mne tak isto dnes a presne, že budú má kontaktovať a nikto nič... ďakujem

ibrunova
16. apr 2025

Nie je to zas nejaký podvod?

autor
18. apr 2025

Nezistila som vôbec nič, keď mi prvýkrát volali, som uspavala dcérku, a druhý krát som zas šoféroval.. vždy keď som volala naspat som sa dovolala len na informácie, kde mi slečna alebo pani povedala, že ma nevie pripojiť, lebo je tam veľmi veľa možností odkiaľ mohli volat..tak ze ma budu kontaktovať, že mám čakať.. odvtedy vôbec nič a aj som chcela volať spat, ale netuším že kam, komu .. takže to nechám asi tak..poštou mi neprišlo nič, doteraz som bola skôr na to zvyknutá, že ak čokoľvek, vždy prišlo všetko písomne, aspoň mne ak to išlo odtial

latusa
6. máj 2025

Áno, ja presne rovnako, volali 2 x, zrovna som nedvihala, keď som volala naspäť, odpoveď rovnaká, takže dodnes neviem

autor
7. máj 2025
@latusa

Áno, ja presne rovnako, volali 2 x, zrovna som nedvihala, keď som volala naspäť, odpoveď rovnaká, takže dodnes neviem

@latusa napokon ani ja, lebo som už volala viackrát a stále nevedia, dokonca síce žijem v nr, ale ja mam firmu so sídlom na mojom trvalom bydlisku, takže to mi nejde do hlavy, prečo by mi volali z tohto mesta