icon

Čo znamená kolónka ,,Miesto vzniku škody" v online formulári k poistke PN?

27. aug 2020

Dobré ránko,

vie mi niekto poradiť pri online vyplnení škodovej udalosti pri PN ... neviem čo majú na myslí pod kolónkou: miesto vzniku škody ... meno DR. alebo zamestnanie alebo? :D

fokuska
27. aug 2020

Miesto vzniku skody = meno lekara? To ti ako napadlo?
Vyplnas spravny formular? Zvycajne je miesto vzniku skody miestom nehody, skodovej udalosti, tak si pozri ci vyplnas naozaj ten formular, ktory sa tyka PN a nie niecoho ineho.
A navyse ku kazdemu formularu by mal byt "navod" alebo nejake instrukcie na vyplnenie. Pripadne daj link na ten formular, nepises o aku poistovnu ide.

autor
27. aug 2020

@fokuska tiež ma to prekvapilo, preto sa pýtam či sa niekto s tým už náhodou nestretol 🙂 generali ..

ankaevka
27. aug 2020

máš úraz a chceš z poistky plnenie? tak miesto vzniku škody kde sa ti ten úraz stal, doma, na výlete niekte, napíš mesto, kde sa ti to stalo

autor
27. aug 2020

Nie, nejde o úraz .. ide len o praceneschopnosť ... v sekcii "skoda" bolo na výber viacero možnosti okrem iného aj Vami spomínaný úraz ... no ja som zaškrtla práceneschonosť a dostala som sa sem :D a neviem čo majú namysli, tým miestom škody ... aaa tá DR. mi prišla na um len preto, že " ona tú PN vypísala" ... asi skúsim infolinku :D

fokuska
27. aug 2020

Ak ti poistka skutocne zahrna preplatenie PN (nie PN nasledkom urazu, ale vseobecne akukolvek PN), tak mozno by som napisala domacu adresu, alebo len mesto. Alebo zavolaj na infolinku, nech ta naviguju presne, aby to bolo v poriadku pre nich.