icon

Dá sa opraviť chybné súpisné číslo na poistnej zmluve?

4. feb 2025

Baby potrebujem radu.Da sa poistna zmluva opravit?Na zmluve mi dali zle supisne cislo potrebujem to do banky .

viestta
4. feb 2025

Ist do poistovne a tam to vyriesit

autor
4. feb 2025

@viestta pojdem zajtra jasne len neviem ci sa to bude dat stale nad tym rozmyslam.

viestta
4. feb 2025

Pri ajhorsom staru zmluvu zrusia, novu uzavriete

andrea_82
4. feb 2025

Samozrejme, ze sa da opravit. Ved aj keby si zmenila adresu, treba to hlasit a oni to zmenia.

lilli110
4. feb 2025

Koli vinkulacii? Fuu ja som sa stretla s tym, ze to akceptovali cez dodatok, ale zial aj s tym, ze bolo potrebne zrusit a uzatvorit novu. Inac ten drihy sposob bol rychlejsi...ak to treba napr.k cerpaniu, bude lepsie asi novu. Uvidis, co povedia v poistovni, ake riesenie ti navrhnu.

autor
4. feb 2025

@lilli110 ano na vinkulacii je ine supisne cislo ako na poistke.Ok a ked bude treba novu zmluvu je neaka realna sanca ze tych 100e za tu staru zmluvu dostanem naspat alebo sa snimi mozem rozlucit.

lilli110
4. feb 2025

Myslis 100e, ktore si zaplatila, t.j. poistne? To urcite ano. A hlavne ked je to z chyby poistovne. Okrem toho mas pravo aj na odstupenoe od PZ. Vratia to obratom. Vela záleží aj od schcalovatwla v banke. Niektory moze qkceptovat opravu napr.dodatkom. Iny nemusi. Preto ak suri cerpanie, bude lepsie nova zmluva a vinkulacia. V poistovni ti potvrdia isto zajtra, ze zaplatene poistne vratia...otazka par dni.

lilli110
4. feb 2025

Ak budete robit novu PZ, nezabuudni pytat aj novu vinkulaciu, pretoze sa bude manit cislo zmluvy. Ak to budu riesit cez dodatok, netreba, cislo zmluvy ostava.

autor
4. feb 2025

@lilli110 super si zlata dakujem za odpoved😉asi by bolo lepsie nova zmluva nech tam nechodim stale uz ma vyhodia z prace🙉lebo furt nieco chyba.No a mozem ist v klude spinkat😉dikicko

lilli110
4. feb 2025

Za malo 🤗😉