Dá sa spätne ukončiť PN?
Ahojte,
Dá sa spätne ukončiť PN? Keďže dnes som mal volať doktorke ale som nato úplne zabudol. A v pondelok nastupujem do novej práce.
Ďakujem.
u nas ma zase lekar na dverach ze nemame nastupovat so prace pokial nemame ukoncenu pn
@ancestors no to sa dat. ebude kedze v nedelu lekar nepracuje
mal si na to mysliet
@mamina7070 tak aj na piatok. Teraz som niekde čítal že by sa malo dať ukončiť PN 3 dní spätne.
Mne lekarka ukoncila pnku v nedelu a pondelok prqce schopna aj spatne. Nebol ziadny problem
Ja len rozmýšľam, ako si mohla podpísať novú pracovnú zmluvu, keď si PN. A nový zamestnávateľ tá musí minimálne deň vopred prihlásiť do sociálnej poisťovne. Ako tá prihlási, keď si PN? Ak tá neprihlási aspoň deň vopred, máte problém obaja s čiernou prácou.
Už sa nedá spätne skončiť, jedine papierová. Muž mal teraz 2 týždne PN a chcel, žeby mu ukončila PN k zajtrajšiemu dátumu, ale to sa už nedá, skončila mu v piatok a v pondelok ide normálne do roboty.
@ancestors veď choď v pondelok skoro ráno k dr, nech ti ju ukončí a v utorok nastúpiš
Tak akurát som dovolal s doktorkou. Tak mi ukončí ePN spätne k 1.3. Takže sa to dá spraviť v pohode.
len si dories zdravotne poistenie za ten vikend ak nie si na UP
@janickadr ona mi povedala že zavolá do sociálnej poisťovne. Lebo cez pc sa to nedá spraviť. Raz mi taktiež menila miesto kde sa budem zdržiavať cez PN lebo cez Pc jej to nešlo zmeniť tak musela volať do sociálnej poisťovne a až tam to zmenili. Celý tento systém ePN je spravený dosť na prd.
@ancestors neni to na prd ke to tak preto aby sa nerobili podvody

@ancestors stačí pondelok ráno zavolat a povedat ku ktoremu dnu ukoncit 🙂