Daň z nehnuteľnosti za rok 2021
Minuly rok som kupil byt, kedy som podal priznanie k dani z nehnutelnosti za rok 2021(este minuly rok v auguste)...Papier na zaplatenie mi pride kedy tento rok?Podla mna uz chodili......Ci?Posielaju to doporucene alebo obacajne?Ak mi malo prist na koho sa obratit, ked dana nehnutelnost sa nachadza v Ba v lokalite Nove mesto?Dakujem za odp.
Ja som mala papier už v apríli. Ale tety na úrade mi pri podávaní žiadosti hovorili že ešte uvidia ako sa to bude stíhať a ako to budú vydávať. Nakoniec to poridešili skoro. Hovorili že kvôli korone to niektoré úrady robia neskôr a aj komplikovanejšie doručujú 🤷♀️ Ty si svoje splnila takže by som to neriešila. Keby to ale dlhšie nechodilo tak tam skús len zavolať nech ti dajú info
BA Nove Mesto prislo do elektronickej schranky min.tyzden, obratit sa mozes : najdes si podla priezviska ku komu patris
https://bratislava.sk/sk/dan-z-nehnutelnosti
Roznášajú to na podpis a my máme na vchode nalepené info, že pani bude chodiť práve teraz v nedeľu v doobedňajších hodinách. Som z Prievidze.

Neviem, či poradím, lebo nebývam v Ba, ale u nás v meste to roznášajú na podpis.