Dlh nebohého manžela a nárok na vdovský príspevok
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť?
Zomrel mi manžel a bol dlžný na sociálnej poisťovni
A chcem sa opýtať ze ci majú dety na rok syrodske a ja v vdovske lebo vravia ze ak manžel bol dlžník tak nie
Ďakujem
Uprimnu sustrast. Ak ti to niekto vravi, over si to priamo na SP.
Choď sa opýtať priamo tam.
@januska12323 ok
@januska12323 ok
@martinkatinka ďakujem
a vieš čo je to syrodské?
Chudák Štúr 😪
@pseudomonas87 my? Skôr ona.. toto je učivo prvého ročníka zs
@anamaria90 pozri, keď ti to tvrdia, nevadí. ty máš nárok podať si žiadosť o tieto dávky a v najhoršom prípade ti to zamietnu, poprípade budú dožadovať ešte nejaké doklady l, ale teda budeš to mať na papieri.
@sasa1310 nie len vy viete, ste až taká sprostá
@skeblicka777 ďakujem
@hylary v hrobe sa obracia
@anamaria90 no prepáč, ale normálne sa pýtam. Človek, ktorý skomolí jedno slovo takto, tak nemôže mať za sebou ZŠ a teda ťažko si pozisťuje niečo o sirotských dôchodkoch. Však keď takýmto štýlom pôjdeš podať žiadosť, tak nič nedostaneš lebo na úrade nebudú ani vedieť o čo žiadaš. A sprostá si ty
@hylary a? Ja nechápem toto opravovanie, cítiš sa teraz lepšie pani učiteľka? Myslíš ze kvôli tvojmu komentu sa to človek teraz naučí ked sa to za celý život nenaucil? A ešte ze sa ma hanbiť 🤦♀️ človek co rieši gramatiku ženy ktorej umrel manžel hovorí ze niekto druhý by sa mal hanbiť ?!
Lenze problem je nielen gramatika. Tu to bude rozsiahlejsie.
@martinkatinka presne
@sasa1310
@martinkatinka pani mozno ani nema materinsky jazyk slovencinu a ani nemusela navstevovat slovensku ZS.
To, ze autorka nevie spravne napisat slovo, ma az tak nezaraza, ako to, ze admini to este v nadpise neopravili, ale v kuse vedia menit nazvy tem, ako im pride, aj na uplne nezmyselne. Ale toto neopravit...🤔
@hylary si neempaticka hlup*ňa...
@zdenka11081983 😂 zato ty si empatická az ve*mi 😗

Ach....