Dokedy musí úrad poslať papier o schválení opatrovateľského?
Dobrý deň schválili mi opatrovateľský začiatkom apríla ale ešte mi neposlali papier. Koľko dní má nato upsvar aby mi poslali papiere. Ďakujem
a ako potom vieš ,že ti ho schválili ? niečo podobne riešim
@ingridpisarova volali mi aby som prišla a tam mi to oznámili že nám schválili a že peniaze prídu na účet ako som uviedla odo dňa podania žiadosti a papier na adresu ale ten som ešte nedostala
@ingridpisarova volali mi aby som prišla a tam mi to oznámili že nám schválili a že peniaze prídu na účet ako som uviedla odo dňa podania žiadosti a papier na adresu ale ten som ešte nedostala
@majusenka1511 Podľa mňa lehota je 30 dní od rozhodnutia.
Nie som si istá či to rozhodnutie aj posielajú, lebo pri niektorých dávkach z UPSVaR ho neposielajú, písomne ani elektronicky.
Rozhodnutie si si mohla prevziat aj osobne, skus si zavolat ci je to este mozne, inak maju lehotu 30 dni a urcite Rozhodnutie poslu postou. Aj tak prva vyplata penazi prebehne az v maji.
Rozhodnutie si si mohla prevziat aj osobne, skus si zavolat ci je to este mozne, inak maju lehotu 30 dni a urcite Rozhodnutie poslu postou. Aj tak prva vyplata penazi prebehne az v maji.
@hopatko no len mi nepovedali že môžem prevziať len toľko že poštou pošlú . Preto som sa pýtala za aký čas zvyknú posielať

a ako potom vieš ,že ti ho schválili ? niečo podobne riešim