icon

Dokumentácie ohľadom PN.

kikus123
19. mar 2020

Dievcata chcem sa spytat od utorka som PN ..nakoľko som PN prvý krát a moja skvela sefka nemá vôbec žiadne skúsenosti , kázala mi zaniest papier na socialku . 26.3 mám u doktorky kontrolu . ktorý papier treba zaniest - teraz momentálne poslať ? Vďaka .

jaskolka
19. mar 2020

Štyri farebné papiere to majú byť. Zelený ostáva tebe, s tým ideš na kontrolu, čierny ostal u lekára, to je na ukončenie, dostaneš na konci, tiež ho treba bude dat socialke a na socialku treba teraz poslať zvyšné dva, červený a sivy, nie som si úplne istá farbou.

ikonica
19. mar 2020

Na socialku ide to ruzove/cervene Ziadost o nemocenake, ale musi ti to potvrdit zamestnavatel a posiela sa az ked pn presiahne 10 kal.dni... Nezabudni podpis a cislo uctu na zadnej strame... A ten s ciernym pismom Ziadost o najradu prijmu ostava u zameatnavatela... Ono je tam vsetko pekne napisane...

kikus123
autor
19. mar 2020

@ikonica dobre čiže keď som ešte nepresiahla nad 10 dni mám to poslať tiež ?

ikonica
19. mar 2020

@kikus123 ked celkova dlzka pn nepresiahne 10 dni, cize ju bude platit len zamestnavatel, tak ostava cerveny papier u zamestnavatela... Ak presiahne 10 dni, posiela sa do SP lebo od 11. dna uz dostanes nemocenske od SP...