Dostanem pokutu z Čiech za prekročenie rýchlosti?
Zdravim
aka je sanca ze mi poslu pokutu z ciech ked povedzme by som prekrocil rychlost a by ma namerali policajti v civilnom aute za mnou? Riesili by to na mieste alebo spravia fotku a poslu mi to domov? Isiel som v takom useku kde bolo klesanie 12 percent a bola tam najskor znacka 40km/h ale nad 3,5 tony tak som tomu nevenoval taku pozornost. A ked som uz isiel tym kopcom dole tak tam nebolo uz pre nad 3,5 tony a bolo to na takom mieste ze som ani neprecital celu dopravnu znacku kvoli korunam stromov. Pozrel som si to az na google maps a ma mojej kamere. Isiel som v priemere tak od 50 do 70km/h ale vacsinou ten usek okolo 65km/h. Najviac som isiel chvilkovo 70, potom som uz brzdil do kruhaca. Aka je sanca ze auto zamnou by ma nameralo, riesit na mieste alebo poslu domov ak to boli policajti v civilnom aute? AKa by bola vyska pokuty orientacne? Dakujem
Nam poslali az z Talianska pozdrav. Aj vieme kde to namerali, len to tam bolo take hekticke, nezrozumitelne a vedeli kde merat 🤷🏻♀️
@deti95060810 za ako dlho zvyknu?
@ghost1993 záleží asi od toho z akého okresu, mne z Breclav poslali za 2 týždne 😁 a to ma namerali 80 na 70ke, dostala som 500korun
do mesiaca...
Zabudla som dopisat, ze my sme medzitym este aj auto predali.
@ghost1993 záleží asi od toho z akého okresu, mne z Breclav poslali za 2 týždne 😁 a to ma namerali 80 na 70ke, dostala som 500korun
@skeblicka777 aj si o tom vedela ze ta namerali? mali riadne policajne auto? boli vonku a tak merali? alebo civilne auto?
@skeblicka777 aj si o tom vedela ze ta namerali? mali riadne policajne auto? boli vonku a tak merali? alebo civilne auto?
@ghost1993 absolútne som netušila, bol to asi stacionárny radar, auto som tam nevidela
pošlú domov pozdrav a veľmi rýchlo - 21.6. 2025 ma namerali, to bola sobota a v stredu som uz mala doma poštou pokutu ...moja prvá 😂 prekročila som o 12km/h🙊
a muz raz v CR prekrocil rychlosto 5km (po odratani tolerancie) a prisla tiez velmi rychlo
Nám poslali aj zo Slovinska do mesiaca cca😀
Poslu domov, dokonca nam dosla po 3/4 roku. Aj sme dátum skontrolovali a sedelo to...lem teda po takej dobe sme uz pokutu necakali
najdem niekde sadzobnik pokut pre CR ohladom objektivnej zodpovednosti?
A si si isty, ze to boli policajti za tebou? Ak hej, tak myslim, ze by to s tebou boli vyriesili na mieste.
A si si isty, ze to boli policajti za tebou? Ak hej, tak myslim, ze by to s tebou boli vyriesili na mieste.
@diewcatqoo to zial netusim , na kamere nevidno ze by to boli, ja len tak orientacne sa pytam, nehovorim s urcitostou ze by to boli oni.
@ghost1993 735 korún a 21km sme šli rýchlejšie ,dosť mala bola pokuta
@minenkaa pomerne malá pokuta, takze v mojom pripade ak som mal na kamere najvacsiu rychlost 70km/h na 40tke mimo obce, najskor bola znacka len nad 3,5 tony ze to plati a pootm dole kopcom ked som isiel tak uz tam nebolo tych 3,5 tony
@diewcatqoo to zial netusim , na kamere nevidno ze by to boli, ja len tak orientacne sa pytam, nehovorim s urcitostou ze by to boli oni.
@ghost1993 podla mna ti nepride nepride nic. Jedine, ak by tam bol radar, tak vtedy mozno. Ak by to boli policajti za tebou, boli by ta zastavili na mieste. Zijem v CR.
@ghost1993 podla mna ti nepride nepride nic. Jedine, ak by tam bol radar, tak vtedy mozno. Ak by to boli policajti za tebou, boli by ta zastavili na mieste. Zijem v CR.
@diewcatqoo policajne auto by som si vsimol. Civilne auto uz tazsie pokial nema taku gulu v maske. Aspon tu na SVK.
ja som samozrejme nesiel vkuse 70km/h.
@diewcatqoo policajne auto by som si vsimol. Civilne auto uz tazsie pokial nema taku gulu v maske. Aspon tu na SVK.
@ghost1993 jasne, ono tych civilnych tazsie rozoznat. Ale podla mna je sanca, ze ti nieco pride domov, fakt miziva. Ak tam teda nebol aj fixny radar niekde.
mne poslali do dvoch týždňov
ja som samozrejme nesiel vkuse 70km/h.
@ghost1993 nameral nas radar v obci . 53km/h. 19€
@deti95060810 za ako dlho zvyknu?
@ghost1993 pošlú poštou s QR kodikom, kde po načítaní webovej stránky budes mat fotlu

pošľú domov pozdrav... 😉