Hromadné trestné oznámenie
Dobry večer. Chcela by som sa opýtať. Sme 10 žien ktoré okradla jedna osoba. Predavala veci. Chcem sa opýtať aku sumu musime mať aby sa to bralo ako trestný čin ?
A ak tu sumu danu nemame ale chyba nam zopar eur - budú to policajti riešiť aspoň ako priestup ? Alebo vobec nič sa stym neda robiť. Ďakujem pekne
@miskooo1987 dakujem a ked tolko nemame ? Budu to nejak riesiť ?
Priestupok.... potom v občianskom konaní pýtať náhradu škody a trovy konania...
Ale ak bola za takýto priestupok riešená už, tak sa na hranicu neprihliada...
@miskooo1987 dakujem a chcem sa este opytat ak sa do toho vyzname mame jednu zienku ktoru okradla pred 2 rokmi to uz pouziť asi nemôžme ze ?
Prepacte pytam sa ako blba na hranicu sa preihliada. To znamena ze ak uz bola raz riesena policiou je jedno ako sumu my mame ??
Skus v skupine Pravne poradenstvo
Áno, trochu... musel by ale ten čin voči Vám, až potom ako bola sankcionovaná... a do 12 mesiacov...
f) bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý.
Anonym--mohla by si mi napísať do IP, ohľadom ženy,ktorá Vás okrádla bola som tiež oklamaná možno ide o tú istú osobu
Ďakujem
tak toto si musím pozrieť, tiež sa mi niečo podobného stalo a som zvedavá, či tam meno dotyčnej náhodou aj nenájdem
@piece skuste aj podla cisla uctu. Tie zeny menia nicky mena priezviska

aby mohol byť skutok považovaný za trestný čin je potrebné, aby spôsobená škoda predstavovala sumu aspoň 266,01 €.